Ontdek hoe daglicht je uitbouw volledig transformeert

Versleep de schuifregelaar en ontdek de magie van natuurlijk daglicht

Haal het beste uit je uitbouw

Klik op de hotspots voor meer informatie

Twee keer zoveel daglicht

Onze dakramen laten twee keer zoveel daglicht* binnen als verticale ramen met dezelfde afmetingen. Hierdoor voelen zowel je oorspronkelijke ruimte als je uitbouw veel lichter aan, want het daglicht dringt dieper in jouw huis door.

Platte daken of schuine daken

Je hoeft ook niet op jouw visie te beknibbelen om de beste oplossing te krijgen – VELUX ontwerpt dakramen voor platte daken én schuine daken’. Creëer de perfecte uitbouw en voeg vervolgens de ramen toe die het beste bij jouw visie passen.

Een ruimte vol frisse lucht

VELUX dakramen verversen niet alleen benauwde, muffe lucht met frisse lucht van buiten, maar bevorderen ook de luchtstroom door jouw huis.

De meerwaarde van daglicht

Het toevoegen van VELUX dakramen aan je uitbouw is een van de beste manieren om de magie van natuurlijk daglicht en frisse lucht in je huis te brengen. Met andere woorden’: een investering waar het hele gezin profijt van heeft en die je woning een grote meerwaarde geeft.

Haal het beste uit je uitbouw

Klik op de hotspots voor meer informatie

VELUX oplossingen voor het platte dak

VELUX oplossingen voor het platte dak

Onze brochure voor het platte dak staat boordevol inspiratie en tips om zo het beste uit jouw uitbouw te halen. Jouw ruimten kunnen met VELUX daglichtoplossingen worden getransformeerd tot prettige en gezonde leefruimten. Download de brochure en kijk wat daglicht met jouw ruimte onder het platte dak kan doen.

Verbeter je indoor life met meer daglicht en frisse lucht

De weg naar een nieuwe VELUX oplossing is eenvoudiger dan je denkt.

Doe inspiratie op voor jouw project

Op zoek naar inspiratie voor je verbouwing, uitbouw of voor het vervangen van een dakraam? Op deze pagina’s vind je praktische tips en inspiratie. Laat je ook verrassen door het effect van licht én lucht, op welke kamer dan ook.

Jouw project, jouw keuze

Met VELUX producten breng je daglicht, frisse lucht en sfeer in je woning. Naast de traditionele dakramen heeft VELUX nog veel meer in het assortiment. Wij zetten de opties graag voor je op een rij.

Vind een aannemer

Je droom laten uitkomen: dat is ons werk. Voeg zonweringen toe voor extra comfort. Of kies een upgrade naar een geautomatiseerde VELUX Active oplossing, voor ultiem comfort binnenshuis.

Keuze gemaakt?

  1. Raadpleeg een VELUX montagepartner
    Ontvang gratis advies of prijsopgaven van onze VELUX gecertificeerde installateurs.
  2. Bezoek onze showroom
    In het VELUX Daglicht Advies Centrum voorzien onze adviseurs je vrijblijvend van een goed en passend advies, op basis van jouw wensen, ideeën en budget.

Neem contact op met een VELUX montagepartner

VELUX montagepartners zijn de specialisten voor het plannen, selecteren en installeren van je nieuwe dakramen, zonweringen of rolluiken. Dankzij onze zoekfunctie voor installateurs vind je snel en eenvoudig de ideale partner voor jouw project.

op VELUX dakramen
op VELUX elektrische producten, zonweringen en rolluiken