Woonkamer

De woonkamer is een gezinsvriendelijke multifunctionele ruimte, een middelpunt voor filmmarathons, spelletjesavonden en zinvolle gesprekken. Breng de kamer tot leven met daglicht en frisse lucht van boven om een comfortabele ruimte te creëren waar je je naar hartenlust kunt ontspannen. Dakramen laten helder, expressief daglicht binnen om jouw woonkamer te verlichten, waardoor de ruimte bruist van kleur en leven.

Download de productcatalogus

De kamer waarin we leven

Daglicht verandert voortdurend. Het daglicht dat je kamer binnenvalt, verandert gedurende de dag van positie. Door het daglicht via het dak binnen te laten, kun je elke minuut licht die de dag biedt maximaal benutten!

Scroll naar beneden en ontdek hoe je het maximum uit jouw woonkamer kunt halen.
We brengen het grootste deel van ons leven binnenshuis door, en veel van die tijd zitten we in de centrale kamer van ons huis: de woonkamer. Met VELUX dakramen blijf je verbonden met de buitenlucht en breng je daglicht en frisse lucht in je woonkamer.

Je woonkamer transformeren

VoorNa
3in1 dakraam
Breng meer daglicht in je woonkamer met het VELUX 3in1 dakraam. Het unieke ontwerp van het 3in1 dakraam laat daglicht in jouw woning binnenstromen en opent panoramische uitzichten.
Dakkapel
Een VELUX Dakkapel is een innovatief alternatief voor een traditionele dakkapel. Hij transformeert ruimtes door meer bruikbare ruimte toe te voegen en aanzienlijk meer daglicht binnen te laten.
Lichtdoorlatende plisségordijnen
Het lichtdoorlatende plisségordijn biedt flexibele verlichting, laat jouw kamer baden in zacht, aangenaam daglicht en beschermt tegelijkertijd je privacy. Ontworpen voor een perfecte pasvorm en gemakkelijke montage.
Buitenzonwering
Buitenzonweringen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in jouw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze toch daglicht binnenlaten.
Woonkamer
Renovatie
Monumentaal mooi wonen in een bijzondere woonboerderij HET VERHAAL LEZEN
“We werden gegrepen door het huis en gingen helemaal op in de verbouwing. Stapje voor stapje zagen we onze ideeën uitkomen.”

Welk project staat er op jouw planning?

Living room with 3in1 roof window solution
Je woonkamer renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.
Sunny home office area
Jouw thuiskantoor upgraden?
Raamdecoratie, buitenzonweringen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze woningen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die jouw woning binnenkomt beter regelen. Toch kun je ook raamdecoratie en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.
Living room with roof windows with blinds
Een dakraam in jouw woonkamer vervangen?
Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. Laat ons je op weg helpen om je doel te bereiken en jouw verouderde of beschadigde oude dakraam te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?
Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbouwen?
Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!
A street view from the top
Jouw dak renoveren?
Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Werk samen met de juiste professionals

Je keuken renoveren? Je zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat je project ook is, wij kunnen je op weg helpen.