Gang

Houd gangen en traphallen niet langer gehuld in de schaduw. Daglicht laat gangmuren stralen en laat zelfs krappe traphallen en doorgangen groter en lichter lijken. Door een dakraam boven een trap te plaatsen, creëer je gemakkelijk een schoorsteeneffect en vul je je woning met frisse lucht.

Download de productcatalogus

Daglicht in de kleinste ruimtes

Ruimtes zoals hallen of gangen kunnen donker en weinig uitnodigend aanvoelen, omdat ze beperkte toegang hebben tot daglicht. Met dakramen kun je voldoende daglicht toevoegen om van een klein hoekje van jouw woning iets bijzonders te maken.

Scroll naar beneden en lees hoe je het maximale uit de kleinste ruimtes haalt.
Elke kamer verdient het om te worden gevuld met helder daglicht! Er zijn ruimtes in elke woning die net iets moeilijker te verlichten zijn dan andere, vooral met daglicht. Dit is eenvoudig te verhelpen door dakramen op te nemen in jouw plannen voor je keuken, woonkamer of slaapkamers. Maar andere ruimtes, zoals de traphal, wasruimte of gang, zijn te klein en afgesloten om daglicht binnen te laten. Of toch niet?

Je gang transformeren

VoorNa
Enkel dakraam
Het enkele dakraam is perfect om daglicht en frisse lucht in traphallen te brengen.
VELUX App Control
Met VELUX App Control is comfort altijd binnen handbereik. Tik gewoon op jouw smartphone om een beetje frisse lucht binnen te laten of sluit de raamdecoratie om schaduw te krijgen.
Lichtdoorlatende plisségordijnen
Het lichtdoorlatende plisségordijn biedt flexibele verlichting, laat jouw kamer baden in zacht, aangenaam daglicht en beschermt tegelijkertijd je privacy. Ontworpen voor een perfecte pasvorm en gemakkelijke montage.
Buitenzonwering
Buitenzonweringen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in jouw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze toch daglicht binnenlaten.

Kleine ruimte renoveren?

Uw gratis en vrijblijvend project
Onze gespecialiseerde ontwerpadviseurs staan tot uw dienst. Geniet van ongeëvenaard gratis advies: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties en op maat gemaakte VELUX oplossingen. U krijgt ook een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe werkt het
Gang
Upgraden
Klimaatpositief wonen in een woning dat klaar is voor de toekomstHET VERHAAL LEZEN
“Wij laten zien dat het met minder ook kan, dat je zelfs energie kan overhouden, maar nog steeds comfortabel kunt leven. Zo hoop ik anderen te inspireren.”

Welk project staat er op jouw planning?

Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.
Sunny home office area
Jouw thuiskantoor upgraden?
Raamdecoratie, buitenzonweringen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze woningen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die jouw woning binnenkomt beter regelen. Toch kun je ook raamdecoratie en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.
Long, but bright corridor with a roof window
Een dakraam in jouw gang vervangen?
Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. Laat ons je op weg helpen om je doel te bereiken en jouw verouderde of beschadigde oude dakraam te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?
Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbouwen?
Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!
A street view from the top
Jouw dak renoveren?
Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?