Alles over het upgraden van jouw VELUX dakraam

Raamdecoratie, buitenzonwering, Smart Home en meer; terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze huizen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die je woning binnenkomt beter regelen. Maar je kunt ook raamdecoratie en onze Smart Home-oplossingen gebruiken, zoals VELUX ACTIVE with NETATMO, om volledig te regelen wanneer en waar daglicht nodig is.
Meer info

Waarom raamdecoratie en buitenzonwering toevoegen aan jouw dakramen

Je hebt al tal van VELUX dakramen aan jouw woning toegevoegd en je ruimte getransformeerd met daglicht. Maar wat als je van een zonovergoten kamer wilt overschakelen naar een filmruimte? Wat als je wat privacy nodig hebt? VELUX biedt een volledig assortiment raamdecoratie en buitenzonweringen om uit te kiezen, die je allemaal zullen helpen om het binnenvallende daglicht te beheersen en de privacy in jouw woning te waarborgen.

Terwijl je je dakramen uitbreidt met raamdecoratie of buitenzonwering, kun je overwegen om jouw binnencomfort verder te verbeteren met Smart Home-technologie. Met behulp van een plug-and-play-systeem opent en sluit VELUX ACTIVE jouw dakramen, raamdecoratie en buitenzonwering, allemaal om de leefomstandigheden binnenshuis te verbeteren, zoals CO2-niveaus, vochtigheid en temperatuur.

Kids room with big bed and many toys darkened with VELUX blinds

Verduistering voor slaap en meer

Na een mooie dag met veel daglicht die ons dag- en nachtritme in harmonie houdt, hebben we een nacht rust nodig. Onze verduisterende raamdecoratie voor binnen of buitenzonweringen en rolluiken voor buiten creëren de vereiste duisternis voor een goede nachtrust, middagdutje of filmavondje.

Kies jouw verduisteringsoptie
Mother and daughter playing on a bed in a room that is darkened with VELUX blinds

Houd de hitte buiten

Soms kan het daglicht en de warmte van de zon een beetje te veel zijn. De beste manier om te voorkomen dat de zonnestralen jouw woning via je dakramen opwarmen, is door de hitte tegen te houden voordat deze het dakraam bereikt. Daarom hebben we een reeks warmtewerende producten voor buiten om jouw woning koel te houden, of je nu daglicht wilt doorlaten of niet.

Ontdek buitenzonwering voor dakramen
Woman with VELUX App Control

Pak het slim aan - en krijg meer controle

We raken allemaal gewend aan het gemak om alles met onze smartphones te bedienen. De meeste van onze dakramen, raamdecoratie en buitenzonweringen zijn verkrijgbaar in varianten op zonne-energie of elektrisch, die kunnen worden aangesloten op de VELUX App Control. Hiermee kun je via jouw smartphone raamdecoratie of dakramen openen en sluiten. Als alternatief kun je je binnenklimaat volledig automatiseren via sensorgebaseerde regeling met VELUX ACTIVE with NETATMO.

Ontdek VELUX ACTIVE with NETATMO
Man sitting at a desk with VELUX roof windows and blinds in the background

Controleer het daglicht gedurende de dag

Of je nu in je thuiskantoor werkt, geniet van de tijd met je gezin in de woonkamer of tijd besteedt aan hobby's, misschien geef je er de voorkeur aan het krachtige daglicht van de zon te dimmen of weerspiegelingen op jouw computerscherm of tv te stoppen zonder het daglicht volledig te blokkeren. Met ons assortiment lichtdoorlatende raamdecoratie kun je blijven focussen terwijl je geniet van het daglicht dat door jouw dakramen naar binnen valt.

Ontdek het rolgordijn

Topkeuzes voor jou

3in1 dakraam
Maak elke kamer lichter met het VELUX 3in1 dakraam. Het unieke design van het 3in1 dakraam zorgt voor mooi daglicht in jouw woning en opent weidse, panoramische uitzichten.
Buitenzonwering
Buitenzonweringen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in jouw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze toch daglicht binnenlaten.
VELUX ACTIVE with NETATMO
VELUX ACTIVE is een smart home-oplossing die temperatuur, vochtigheid en CO2-niveaus bewaakt en de kamer ventileert om je binnenklimaat aangenaam en gezond te houden.
Rolluiken
De VELUX rolluiken beschermen jouw kamer het hele jaar door. Ze zijn geschikt voor alle klimaten, houden je kamer koel in de zomer en warm in de winter, terwijl ze invallend daglicht blokkeren.

Hulp nodig?

Home-Office-Ecke mit Schreibtisch, Stuhl und VELUX Dachflächenfenster mit Blick auf grüne Bäume.
Klaar om aan de slag te gaan met jouw upgradeproject?
Moderner Dachboden-Esszimmer mit VELUX Dachflächenfenster und rotem Schrank.
Klaar om jouw raamdecoratie te kopen?