Over ons

Onze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.
ONTDEK MEER
Finestra per tetti piatti in un bagno

Ons bedrijf

Al meer dan 80 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van ons bedrijf en tot op de dag van vandaag nog steeds onze drijfveer.

VELUX Nederland B.V. is sinds 1988 de verkoop- en marketingorganisatie van de VELUX Groep in Nederland, waar op dit moment ongeveer 70 medewerkers werken. Ons kantoor met showroom in De Meern is hierbij de basis voor al onze activiteiten. Onze account managers en service monteurs zijn werkzaam in het hele land.

A panorama of green mountains and clouds covering tops of these mountains

Duurzame ontwikkeling

Onze dakramen kunnen bijdragen aan een betere en gezondere binnenruimte voor toekomstige generaties. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en gemaakt van gecertificeerd hout. Al sinds onze oprichting, 80 jaar geleden, zetten we ons in om onze dakramen te verbeteren en om producten te maken die de samenleving tot nut zijn. Maar we willen altijd beter worden. Daarom hebben we onszelf een aantal ambitieuze doelen gesteld. In 2041 zullen we levenslang CO2 neutraal zijn en blijven we de duurzaamheid van onze producten verbeteren. We zullen nieuwe functies toevoegen en de gebruikte materialen upgraden om onze dakramen slimmer te maken en hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. In 2030 zal een VELUX dakraam dan ook 50% minder CO bevatten en is de verpakking plasticvrij zijn en gemaakt van 100% recyclebaar en enkelvoudig materiaal.

Waarom? Omdat het onze natuur is.

Meer ontdekken

Management

Selbstsicherer Profi in einem eleganten, modernen Büroambiente
Lars Petersson
CEO van de VELUX Groep
Close-up of a professional in business attire with a blue shirt and dark blazer.
Anders Götzsche
Executive Vice President en CFO van de VELUX Groep
Individuum in schickem Anzug mit grünen Bäumen im Hintergrund.
André Dot
Executive Vice President van regio Zuidwest Europa
Bambino davanti a uno schermo

Doe mee

Net als elk ander bedrijf zijn we afhankelijk van de mensen die voor ons werken. Werknemers die zich volledig inzetten, die met nieuwe ideeën komen en de vaardigheden hebben om ze waar te maken. Toewijding, innovatie en vakmanschap hebben de juiste voorwaarden nodig om zich te kunnen ontplooien. En dat is precies wat we willen bieden. Maak deel uit van een internationaal team en lees meer over carrièremogelijkheden bij de VELUX Groep.
Meer ontdekken