Renovatie? Laat je begeleiden door onze experts

Al onze klanten weten hoeveel een bovenlicht een huis kan transformeren, en wij willen dat jij dit ook ontdekt. Daarom bieden we je toegang tot onze adviseurs in natuurlijk licht. Je krijgt een ongeëvenaarde gratis adviesdienst: gepersonaliseerde visualisaties, ontwerpsuggesties, en op maat gemaakte VELUX oplossingen. Ook ontvang je een duidelijk overzicht van de kosten en de producten die aansluiten bij jouw behoeften.

Hoe het werkt

Start een nieuw project

Aanbevolen

Ontvang een gratis ontwerpadvies voor jouw woning

Visualisatie van jouw toekomstige woning

Handover voor aannemer

Product specificaties

Prijsopgave

Vind een Montagepartner

Handover voor aannemer

Prijsopgave

Product specificaties

"We werden gegrepen door het huis en gingen helemaal op in de verbouwing. Stapje voor stapje zagen we onze ideeën uitkomen."
Jellina

Wij zijn er voor u

Wie beter dan de VELUX adviseurs om je te helpen meer natuurlijk licht in je huis te brengen?

VELUX oplossingen brengen natuurlijk licht in huizen over de hele wereld sinds...

Waarom het voor jou voordelig is

Woonkamer
Renovatie
Monumentaal mooi wonen in een bijzondere woonboerderij  DE TESTIMONIAL LEZEN
“We werden gegrepen door het huis en gingen helemaal op in de verbouwing. Stapje voor stapje zagen we onze ideeën uitkomen.”

HET IS GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Als je aan het renoveren bent, profiteer dan

Evalueer de kosten van je project zonder enige uitgave. Een persoonlijke adviseur staat tot je beschikking om je een gepersonaliseerde schatting te geven, inclusief visualisaties van je toekomstige huis en een gedetailleerde lijst van de producten.

Artikelen die je mogelijk interesseren

Plan een woonuitbreiding zorgvuldig
Tegenwoordig is het lastig om een geschikte woning te vinden. Toch hebben veel mensen een grotere woning nodig, omdat ze bijvoorbeeld gezinsuitbreiding verwachten of meer thuiswerken. Soms is het dan praktischer om een uitbouw van de huidige woning te realiseren. Maar wat zijn de uitbouw kosten en hoe zorg je dat het project in goede banen loopt?
Het volledige artikel lezen
Hoe pak je het beste een badkamer renovatie aan?
A bathroom renovation can be a daunting process. There are many decisions to be made along the way and completing the project will require detailed planning. But giving your bathroom the elegant upgrade you've always wanted will be worth it! Here's a list of ideas for your bathroom renovation that will help you plan the process and make the right decisions.
Het volledige artikel lezen
Hoe maak je het beste budget voor een verbouwing van je woning?
Een budget bepalen voor een verbouwing en je daar vervolgens aan houden, is zo makkelijk nog niet. In veel gevallen blijken de oorspronkelijk geraamde kosten voor de verbouwing niet toereikend en moet er geld bij om de verbouwing te voltooien. In dit artikel helpen we je om het overzicht op de kosten voor renovatie te behouden en wijzen we je op de belangrijkste valkuilen.
Het volledige artikel lezen
De beste daglichtoplossing voor je uitbouw
Met een uitbouw creëer je gemakkelijk meer ruimte in je woning. Er wordt vaak gedacht dat je voor deze extra ruimte in je woning daglicht in moet leveren. Het tegenovergestelde is waar. Een uitbouw leent zich er uitstekend voor om juist meer daglicht in huis te halen, aan de hand van de toevoeging van daklichten. De blootstelling aan veel daglicht heeft verschillende voordelen waaronder een verbeterd slaapritme, een hogere productiviteit en een beter humeur. Dit is niet het enige voordeel wat daklichten bieden. Zo zorgen daklichten ook voor extra ventilatiemogelijkheden en dus extra frisse lucht en een beter geregeld binnenklimaat. Hoe groot of klein je uitbouw ook is, en waar de uitbouw zich ook bevindt, VELUX biedt verschillende opties die je kunt toepassen. Welke dit zijn? We vertellen je er in dit artikel graag meer over.
Het volledige artikel lezen
VELUX dakraam vervangen: kosten beheren met een budgetplan
Veel woningeigenaren zien de voordelen van een dakraam in. Ze weten dat een dakraam voor extra daglicht zorgt en dat dit goed voor de gezondheid is. Ook weten ze dat een dakraam bijdraagt aan een prachtig interieur. Toch zijn veel woningeigenaren enigszins terughoudend om daadwerkelijk aan het project te beginnen. Ze zijn namelijk bang dat het dakraam vervangen hoge kosten met zich meebrengt. Gelukkig hoeven de kosten voor het vervangen van een dakraam helemaal niet zo hoog te zijn wanneer je slim met het geld omgaat. Het is dan wel belangrijk om vooraf een budget op te stellen.
Het volledige artikel lezen