Documentatie en brochures

Bekijk alle brochures
VELUX productcatalogusPrijzen (excl. BTW), gedetailleerde productinformatie en maten van alle VELUX producten en diensten. De nieuwe catalogus bevat prijzen, geldig vanaf april 2024.
VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluikenOnze uitgebreide collectie VELUX raamdecoratie, insectenhorren, zonwering en rolluiken met maatcodering en prijzen (incl. en excl. BTW).
VELUX 2in1 en 3in1 dakraamDaglicht speelt de belangrijkste rol bij de transformatie van je ruimte, waardoor deze groter en energieker aanvoelt. Ontwerp als een architect en denk eerst aan de juiste hoeveelheid daglicht.
VELUX beglazingsbrochureOptimaal wooncomfort met de nieuwe standaard glaseigenschappen van VELUX dakramen. Lees er alles over in deze brochure.
VELUX Dakkapel vergunningscheckHeb je een vergunning nodig? Besteed de aanvraag uit aan een specialist!
VELUX Inspiratiebrochure: DakkapelInspiratiebrochure over alle VELUX dakkapellen in ons assortiment. Tips, adviezen en inspiratie om je klant de verschillende mogelijkheden te laten zien.
VELUX CondensbrochureLees alles over de juiste manier van ventileren om condensvorming te voorkomen.

Is het tijd om te renoveren?

Uw gratis en vrijblijvend project
Onze gespecialiseerde ontwerpadviseurs staan tot uw dienst. Geniet van ongeëvenaard gratis advies: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties en op maat gemaakte VELUX oplossingen. U krijgt ook een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe werkt het