Je VELUX dakraam vervangen

Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De afgelopen 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. We helpen je graag jouw doel te bereiken om je verouderde of beschadigde oude dakramen te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
MEER INFO

Wanneer en waarom moet ik mijn dakramen vervangen

Dakramen kunnen een huis veel voordelen bieden: ze zorgen voor meer daglicht, ventileren jouw ruimte en creëren een mooie en lichte leefruimte waar het hele gezin tijd wil doorbrengen.

Aan alle goede dingen komt echter een einde. De gemiddelde levensduur van een dakraam varieert tussen 20 en 30 jaar. Als je je dakraam al langere tijd hebt, is het misschien tijd om te overwegen het te vervangen om het interieurontwerp van jouw woning te verbeteren of vanwege functieverlies.

De meest typische tekenen van verloren functionaliteit in een dakraam zijn waterlekkage, waterschade, isolatieproblemen en scheuren en verkleuringen in de ruit.

Vind een Montagepartner en ga vandaag nog aan de slag

Werk samen met de juiste professionals

Het plaatsen van een dakraam moet een zorgenloze ervaring zijn. Onze Montagepartners nemen deze zorgen uit handen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de voordelen van een dakraam vervangen?

Artikelen over vervanging