Alles over totale dakrenovatie

Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van je woning om ervoor te zorgen dat jouw dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat je dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En hoe kun je, indien nodig, profiteren van een totale dakrenovatie en overwegen om tegelijk meer daglicht in jouw woning te brengen?
Meer info

Waarom jouw dak renoveren?

Om te beginnen moet je nagaan welke delen van jw dak gerenoveerd moeten worden, aangezien structurele reparaties nodig kunnen zijn om jouw woning en de veiligheid van je gezin te waarborgen. Je kunt dit doen tijdens een verbetering van jouw afvoersysteem, of een nieuwe verflaag aanbrengen wanneer je je interieur opfrist of iets anders.

Ongetwijfeld zal de toevoeging van een dakraam in jouw woning als onderdeel van een totale dakrenovatie niet alleen een grote invloed hebben op het uitzicht van je woning, maar ook op hoe jij en je gezin leven. Natuurlijk moet je dan betalen voor de extra materialen en het beetje extra werk, maar dit zal aanzienlijk goedkoper zijn dan wanneer je later beslist om dakramen te plaatsen als een afzonderlijk project.

Wat zijn de voordelen van een totale dakrenovatie?

Ontwerpadvies voor daglicht

Praat met de juiste professionals

Heb je wel inspiratie, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek onze services die je op weg kunnen helpen.

Artikelen over totale dakrenovaties

Welk project staat er op jouw planning?

A new built house facade

Nieuwbouw?

Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.

Home office space with two roof windows

Een zolder verbouwen?

Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbouwen?

Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!

Bedroom with big bed and VELUX roof windows

Renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.

Vervang je oude dakraam

Is je bestaande dakraam verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen je graag.

Upgrade jouw dakraam

Verbeter je binnencomfort met onze raamdecoratie, warmtewerende- en smart home-oplossingen.