Badkamer

Beeld je eens in dat je je dag begint met een ochtenddouche en wakker wordt met daglicht en frisse lucht die je badkamer binnenstroomt. Met een dakraam kun je deze wens in vervulling laten gaan.

Download de productcatalogus

Begin je dag goed

Badkamers waren lange tijd vooral een functionele ruimte in onze woning die weinig plaats liet voor creatief ontwerp. Je kunt je badkamer in een nieuwe jasje steken door frisse lucht en daglicht naar binnen te halen. We verklappen je een klein geheimpje. Kijk omhoog en zeg "hallo" tegen je vijfde muur!

Scroll naar beneden en ontdek hoe je dichterbij de perfect ochtend kunt komen.
Heb je een donkere, grotachtige badkamer die een flinke portie daglicht zou kunnen gebruiken? Ben je het beu om elke keer dat je gaat douchen de jaloezieën aan te passen? De juiste combinatie van daglicht en privacy in de badkamer vinden kan tijd en moeite kosten. Wij kunnen je een eenvoudige oplossing bieden: VELUX dakramen of daglichtspots in jouw badkamer monteren is een uitstekende manier om meer daglicht binnen te laten zonder jouw privacy in gevaar te brengen.

Je badkamer transformeren

VoorNa

Enkel dakraam

Het enkele dakraam is perfect om daglicht en frisse lucht in badkamers te brengen. Ook verkrijgbaar in vochtbestendige en onderhoudsvrije witte polyurethaanafwerking.

Daklicht met vlak glas

Het prachtige design van onze nieuwe generatie daklichten brengt de magie van daglicht in de badkamer. Het nieuwe ontwerp met een slank profiel zorgt voor maximaal daglicht.

Jaloezieën

De klassieke VELUX jaloezie heeft een vochtbestendig oppervlak waardoor hij ideaal is voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals jouw badkamer.

VELUX ACTIVE with NETATMO

VELUX ACTIVE is een smart home-oplossing die temperatuur, vochtigheid en CO2-niveaus bewaakt en de kamer ventileert om je binnenklimaat aangenaam en gezond te houden.

Badkamer
Zolderverbouwing
Blijven waar je bent, met een nieuwe verdieping vol daglicht HET VERHAAL LEZEN
“Nu staat er een prachtig wit en chique bad onder een VELUX dakkapel, op een verhoging met gouden kranen, en een klassiek badkamermeubel ernaast.”

Welk project staat er op jouw planning?

Sunny bathroom with an open roof window

Jouw badkamer upgraden?

Raamdecoratie, buitenzonweringen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze woningen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die jouw woning binnenkomt beter regelen. Toch kun je ook raamdecoratie en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

Long, but bright corridor with a roof window

Een dakraam in jouw gang vervangen?

Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. Laat ons je op weg helpen om je doel te bereiken en jouw verouderde of beschadigde oude dakraam te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Bedroom with big bed and VELUX roof windows

Renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.

Home office space with two roof windows

Een zolder verbouwen?

Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!

A new built house facade

Nieuwbouw?

Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbouwen?

Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!

A street view from the top

Jouw dak renoveren?

Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Werk samen met de juiste professionals

Je keuken renoveren? Je zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat je project ook is, wij kunnen je op weg helpen.

Artikelen

A modern bathroom with wooden furniture, blue painted walls and roof windows

Je badkamer opknappen met daglicht van boven

Een badkamer was lange tijd niet meer dan een functionele ruimte waar je je kon wassen. Dat is vandaag de dag wel anders. Het is net zo goed een belangrijke leefruimte geworden waarin je je op je gemak wilt voelen. De badkamer is de uitgelezen plek om je even terug te trekken en te ontspannen na een dag hard werken. Ben je van plan om je badkamer een opknapbeurt te geven? Denk dan zeker eens na hoe daglicht jou helpt om de badkamer van je dromen te realiseren.

Het artikel lezen