Alles over zolderverbouwingen

Hoe meer ruimte je in huis hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van jouw woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!
Meer info

Waarom jouw zolderruimte verbouwen

Jouw woonruimte vergroten door die ongebruikte zolder om te toveren tot een leefbare ruimte levert niet alleen meer vierkante meters op, de verbouwing verhoogt ook de waarde van jouw woning.

Hoewel zolderruimtes in de warmere maanden donker, benauwd en extreem warm kunnen aanvoelen, kan het monteren van dakramen een geweldige oplossing zijn voor dergelijke problemen en je zolderruimte beter bruikbaar maken door daglicht en ventilatie te bieden. 

Dakramen zijn er in vele stijlen en kunnen zeer veelzijdig zijn. Ze kunnen bijdragen aan de esthetiek van jouw nieuwe zolderverbouwing en helpen snel opgehoopt vocht uit de onderliggende kamers af te voeren, wat de algehele gezondheid van je woning ten goede komt.

Welke voordelen biedt het verbouwen van jouw zolder?

Vind een Montagepartner en ga vandaag nog aan de slag

Werk samen met de juiste professionals

Heb je wel inspiratie, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek onze services die je op weg kunnen helpen.

Welk project staat er op je planning?

Vervang je oude dakraam
Is je bestaande dakraam verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen je graag.
A street view from the top
Jouw dak renoveren?
Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbouwen?
Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.
Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?
Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!
Upgrade jouw dakraam
Verbeter je binnencomfort met onze raamdecoratie, warmtewerende- en smart home-oplossingen.