Alles over renovatie

Niemand zegt nee tegen een mooiere en verbeterde woning. Maar hoe begin je daar aan? Hoeveel kost het? Met wie moet je samenwerken? En wat zijn de voordelen? Een woningrenovatie brengt heel wat vragen met zich mee. En wij kunnen vele ervan beantwoorden!
Meer info

Waarom jouw ruimte renoveren

Wil je je manier van leven opwaarderen? Misschien wilt je partner van die ongebruikte ruimte een hobbykamer maken, of hebben de kinderen hun eigen slaapkamer nodig. De mogelijkheden van een lege ruimte zijn bijna eindeloos!

Misschien wil je je woning later zelfs verkopen en wil je de waarde van jouw woning verhogen door een extra leefbare en energiezuinige ruimte toe te voegen. Efficiëntere woningen zijn aantrekkelijker voor kopers vanwege lagere nutsvoorzieningen en kunnen een uitstekende investering zijn.

Misschien wil je gewoon de ruimte in jouw woning optimaal benutten. Gemiddeld brengen we 90% van ons leven binnen door, dus jouw woning moet zo comfortabel mogelijk zijn.

Renoveer je slechts één kamer?

Hulp nodig om te beginnen?

Ontwerpadvies voor daglicht

Praat met de juiste professionals

Heb je wel inspiratie, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek onze services die je op weg kunnen helpen.

Artikelen over renovaties

Je woonkamer verbouwen
De woonkamer is de meest levendige plek in de woning. Het is de plaats waar je heerlijk ontspant na een lange werkdag. Daarom is het belangrijk dat de woonkamer een aangename plek is. Ben je van plan om binnenkort je woonkamer te verbouwen? Dan wil je met verschillende zaken rekening houden. We leggen je in verschillende stappen uit hoe een geslaagde woonkamerrenovatie eruitziet.
Het volledige artikel lezen
Hoe pak je het beste een badkamer renovatie aan?
A bathroom renovation can be a daunting process. There are many decisions to be made along the way and completing the project will require detailed planning. But giving your bathroom the elegant upgrade you've always wanted will be worth it! Here's a list of ideas for your bathroom renovation that will help you plan the process and make the right decisions.
Het volledige artikel lezen
Hoe kun je je slaapkamer renoveren zodat je beter slaapt?
Slaap is een belangrijk onderdeel van ons leven. Zonder slaap kunnen we niet functioneren. Volwassenen hebben minimaal 7 tot 9 uur slaap per nacht nodig. Dit betekent dat we ongeveer een derde van onze tijd op aarde slapend door zouden moeten brengen. De slaapkamer is met andere woorden een belangrijke plek in een woning. Die moet dan ook wel zo ingericht zijn dat je er optimaal gebruik van kunt maken. Lig jij ‘s nachts wel eens wakker en lukt het je niet om in slaap te komen? Dan ben je niet de enige. Veel mensen kampen met slaapproblemen en gebruiken slaap hulpmiddelen als valeriaan of kamillethee. Anderen zoeken het in slaapmeditatie: een natuurlijk manier om jezelf in slaap te sussen en je diepe slaap te verbeteren. Zo zijn er allerlei beter slaap tips in omloop. Wij willen een belangrijke tip letterlijk uitlichten: de rustgevende werking van daglicht in je slaapkamer.
Het volledige artikel lezen
Succesvol je keuken laten renoveren
De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in jouw woning. Om die reden moet je keuken aan de ene kant praktisch zijn ingericht. Daarnaast speelt de uitstraling een belangrijke rol. Het is verstandig om een verouderde keuken te verbouwen. Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe keuken te laten plaatsen, maar keukenrenovatie brengt meerdere voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld goedkoper dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken. Daarnaast kan een keukenrenovatie sneller gerealiseerd worden.
Het volledige artikel lezen
10 redenen waarom daglicht zo belangrijk is
Ieder mens heeft daglicht nodig. Dat is zowel belangrijk voor ons lichaam als onze geest. Onderzoeken wijzen uit dat we gemiddeld zo'n 90 procent van de tijd binnen zitten. Thuis, maar ook op kantoor, in het openbaar vervoer, de winkel, et cetera. Niet iedere werkplek is gezegend met voldoende daglicht. Op veel openbare plekken, maar ook op je werkplek, heb je weinig tot geen invloed op de hoeveelheid daglicht. In je eigen woning gelukkig wel. Met VELUX dakramen ziet jouw bestaan er ineens een stuk lichter uit. We geven je 10 redenen waarom daglicht in je woning zo belangrijk is.
Het volledige artikel lezen