Alles over uitbouwen

Je hebt meer ruimte nodig, maar je wilt niet verhuizen. Welkom bij de uitbouw, het antwoord op alle ellende van een krappe woning. Maar de ene uitbouw is de andere niet. Wist je dat er vijf verschillende uitbouwen zijn waar je uit kunt kiezen? Heb je hulp nodig bij het proces of bij het vinden van iemand die je op weg kan helpen met de tekeningen van jouw droomuitbouw? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Waarom kies je voor een uitbouw?

Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject.

Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!

Welke voordelen biedt het uitbouwen van jouw woning?

Denkt u over het uitbreiden van uw huis?

Uw gratis en vrijblijvend project
Onze gespecialiseerde ontwerpadviseurs staan tot uw dienst. Geniet van ongeëvenaard gratis advies: gepersonaliseerde renderings, ontwerpsuggesties en op maat gemaakte VELUX oplossingen. U krijgt ook een duidelijk overzicht van de kosten en producten op maat van uw behoeften.
Hoe werkt het

Welk project staat er op jouw planning?

A new built house facade
Nieuwbouw?
Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.
Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?
Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.
Vervang je oude dakraam
Is je bestaande dakraam verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen je graag.
A street view from the top
Jouw dak renoveren?
Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?
Upgrade jouw dakraam
Verbeter je binnencomfort met onze raamdecoratie, warmtewerende- en smart home-oplossingen.