Een woning vol daglicht bouwen

Stel je je perfecte thuis eens voor; een woning dat precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en ramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van jouw woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.
Meer info

Waarom dakramen toevoegen aan jouw nieuwbouw woning?

De beslissing om een nieuwbouw te kopen geeft je de vrijheid en mogelijkheid om precies te krijgen wat je wilt in huis.

Ontwerp een lichte, moderne en unieke ruimte met pragmatische en betaalbare oplossingen. Door VELUX dakramen toe te voegen aan jouw nieuwbouw woning, kun je profiteren van de gezondheidsvoordelen van daglicht en frisse lucht. Door te ontwerpen met daglicht in het achterhoofd, kun je je energieverbruik en het gebruik van kunstlicht verminderen. Als extra bonus vereist het montageproces van onze dakramen geen complexe constructie of gedetailleerde plannen.

Jouw woning ontwerpen met daglicht in gedachten is een beslissing waar je nooit spijt van zult krijgen.

Wat zijn de voordelen van een nieuwbouw woning?

Ontwerpadvies voor daglicht

Praat met de juiste professionals

We weten dat het niet eenvoudig is om de juiste professional te vinden. Daarom hebben we een service ontwikkeld die je daarbij kan helpen.

Welk project staat er op je planning?

Home office space with two roof windows
Een zolder verbouwen?
Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbouwen?
Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!
Bedroom with big bed and VELUX roof windows
Renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.
A street view from the top
Jouw dak renoveren?
Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?
Upgrade jouw dakraam
Verbeter je binnencomfort met onze raamdecoratie, warmtewerende- en smart home-oplossingen.