Keuken

Stel je je eens voor dat je 's ochtends geniet van daglicht dat door je daklichten binnenstroomt. De zon baadt je keuken in zacht daglicht terwijl je je ochtendkoffie zet en het ontbijt klaarmaakt. Geniet van de sfeer wanneer je de krant leest en begin jouw dag vol energie.

Download de productcatalogus

Het is tijd om jouw keuken te upgraden!

Ja, we zeiden het al! Je keuken is een van de belangrijkste kamers in jouw woning. En inmiddels was het waarschijnlijk al de plek voor heel wat maaltijden met het gezin, borrels en gezelligheid. Dus waarom zou je de keuken niet de designboost geven die ze verdient?

Scroll naar beneden en ontdek hoe je het beste keukenontwerp maakt.
Sommige van onze beste herinneringen zijn ontstaan in de keuken. Van lekker rommel maken met de kinderen tijdens het bakken van koekjes tot gezellig samenkomen voor de feestdagen met vrienden en familie, de keuken is een van de belangrijkste kamers in je woning voor jou en je gezin, dus ze verdient het allerbeste, van apparaten tot verlichting. (Ja, verlichting!)
01Nodig het daglicht uit
A very bright dining area with two kids playing at a table and mother working at the kitchen counter.
01

Daglicht heeft een positief effect op zowel onze gezondheid als onze productiviteit. Kunstlicht is meestal blauw of geel getint, wat vermoeide ogen kan veroorzaken - iets waar je in je keuken niet mee te maken wilt hebben!

Volgende
02Ventileer de kamer
Family preparing food in the green coloured kitchen
03Creëer meer ruimte
Family gathered around the kitchen island which has roof window just above it.
04Ontwerp met daglicht
A modern and bright kitchen with roof windows

Je keuken transformeren

VoorNa
A dark kitchen area before renovation
Bright kitchen space after renovation
VELUX 3in1 roof window solution in kitchen

3in1 dakraam

Breng meer daglicht en ventilatie in jouw keuken met het VELUX 3in1 dakraam. Het unieke ontwerp laat daglicht binnenstromen.

Kitchen and dining room with 2 VELUX glass rooflights installed

Daklicht met vlak glas

Het prachtige ontwerp van onze nieuwe generatie daklichten brengt de magie van daglicht in de keuken. Het nieuwe ontwerp met een slank profiel zorgt voor maximaal daglicht.

Interior image of a partially opened VELUX roof window and anti-heat blind.

Buitenzonwering

Buitenzonweringen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in jouw kamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze toch daglicht binnenlaten.

VELUX App Control

Met VELUX App Control is comfort altijd binnen handbereik. Tik gewoon op jouw smartphone om een beetje frisse lucht binnen te laten of sluit de raamdecoratie om schaduw te krijgen.

"Onze vorige keuken had heel weinig daglicht, daarom wilde niemand er veel tijd doorbrengen. Nu de keuken klaar is, doe ik niets liever dan er te werken en het daglicht te zien veranderen en bewegen gedurende de dag."

Gerelateerde verhalen

Welk project staat er op jouw planning?

Sunny kitchen and dining room with three roof windows

Jouw keuken renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.

Kitchen area with a family

Jouw keuken upgraden?

Raamdecoratie, buitenzonweringen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze woningen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die jouw woning binnenkomt beter regelen. Toch kun je ook raamdecoratie en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

Long, but bright corridor with a roof window

Een dakraam in jouw gang vervangen?

Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. Laat ons je op weg helpen om je doel te bereiken en jouw verouderde of beschadigde oude dakraam te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Home office space with two roof windows

Een zolder verbouwen?

Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!

A new built house facade

Nieuwbouw?

Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbouwen?

Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!

A street view from the top

Jouw dak renoveren?

Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?

Woman with long hair waving hand at a camera
A view of wild herbs and the water feature in the back plan

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Werk samen met de juiste professionals

Je keuken renoveren? Je zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat je project ook is, wij kunnen je op weg helpen.

Artikelen

A modern kitchen and dining room with a big flat roof windows

Hoe creëer je een wauw-keuken?

Je hebt ze misschien weleens voorbij zien komen op Instagram of Pinterest, foto's van een keuken waarvan je denkt: “WAUW... hoe krijgen ze dat voor elkaar?”. Je kijkt nog eens naar de foto's en vraagt je af waarom jij zo geïnspireerd raakt door deze keuken. Is het de keukenapparatuur of dat moderne kookeiland? Of is er nog een extra factor in het spel waardoor je maar blijft roepen: wauw, wauw, wauw...? Het antwoord op die vraag geven we je in dit artikel.

Het artikel lezen