Slaapkamer

Daglicht en frisse lucht zijn krachtige en stimulerende middelen. Door ervoor te zorgen dat jouw slaapkamer genoeg van beide heeft, verbeter je je slaapkwaliteit en ben je de volgende dag beter in vorm.

Download de productcatalogus

Welterusten

Veel mensen denken dat hoe minder daglicht we in onze slaapkamer hebben, hoe beter we slapen. Maar het is net omgekeerd! Daglicht helpt het dag- en nachtritme (onze slaapcyclus) in evenwicht te brengen, zodat we 's nachts beter uitrusten en overdag productiever zijn.

Scroll naar beneden en ontdek meer over genieten van een heerlijke nachtrust.
Nodig daglicht en frisse lucht uit in jouw slaapkamer en verbeter je slaapcyclus en algehele gezondheid. Het opkomen en ondergaan van de zon bepaalt de natuurlijke slaap-waakcyclus, ook wel ons dag- en nachtritme genoemd, dat onze slaappatronen, eetlust en hersenactiviteit beïnvloedt. Je kunt jouw dag- en nachtritme verbeteren door daglicht in je slaapkamer te brengen met VELUX dakramen en lichtkoepels.

Je slaapkamer transformeren

VoorNa

Ontdek onze producten

3in1 dakraam

Breng meer daglicht in je slaapkamer met het VELUX 3in1 dakraam. Het unieke ontwerp van het 3in1 dakraam laat daglicht in jouw woning binnenstromen en opent panoramische uitzichten.

Dakkapel

Een VELUX Dakkapel is een innovatief alternatief voor een traditionele dakkapel. Hij transformeert ruimtes door meer bruikbare ruimte toe te voegen en aanzienlijk meer daglicht binnen te laten.

Verduisterende rolgordijn

Het verduisterende rolgordijn is ideaal voor slaapkamers omdat het al het daglicht tegenhoudt. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige montage. Verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren.

Buitenzonweringen

Buitenzonweringen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in jouw slaapkamer zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze overdag toch daglicht binnenlaat.

Slaapkamer
Zolderverbouwing
Vier VELUX dakramen zorgen voor een magische plek op zolder HET VERHAAL LEZEN
"De dakramen liggen op het westen, waardoor we kunnen genieten van een magische oranje zonderondergang. En ’s avonds in bed kijken we naar de sterren."

Welk project staat er op jouw planning?

Bedroom with a 3in1 roof windows"
Jouw slaapkamer renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.

A sunny bedroom with a bed in front of roof windows
Een dakraam in jouw slaapkamer vervangen?

Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. Laat ons je op weg helpen om je doel te bereiken en jouw verouderde of beschadigde oude dakraam te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Bedroom in the attic with a woman lying on the bed and reading
Een zolder ombouwen tot slaapkamer?

Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!

Sunny home office area
Jouw thuiskantoor upgraden?

Raamdecoratie, buitenzonweringen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze woningen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die jouw woning binnenkomt beter regelen. Toch kun je ook raamdecoratie en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

A new built house facade
Nieuwbouw?

Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows
Uitbouwen?

Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!

A street view from the top
Jouw dak renoveren?

Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Werk samen met de juiste professionals

Je keuken renoveren? Je zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat je project ook is, wij kunnen je op weg helpen.