Thuiskantoor

Daglicht en frisse lucht kunnen ons opbeuren als we thuiswerken. Daglicht verbetert onze productiviteit, gezondheid en maakt een thuiskantoor uitnodigender en comfortabeler.

Download de productcatalogus

Wanneer het kantoor jouw woning binnenkomt

De hoeveelheid daglicht en frisse lucht in onze huizen verhogen heeft een enorme impact op ons welzijn. Wie van thuis uit werkt, kan hierdoor beter leren en zich gemakkelijker concentreren.

Scroll naar beneden en ontdek hoe je thuis een productieve werkomgeving kunt creëren.
Of je nu een tijdje thuis hebt gewerkt of nu pas deze levensstijl ontdekt, je kunt je focus en productiviteit verbeteren door daglicht en frisse lucht toe te voegen aan jouw thuiskantoorruimte. De beste manier om meer daglicht in je thuiskantoor te krijgen, is met VELUX dakramen.
01Denk aan de basisprincipes
Father working on laptop while his daughter is coloring in a book
01

Voor jouw thuiskantoor omvat de basis een comfortabel bureau en gemakkelijke stoel, je computer en goede verlichting. Goede verlichting, zowel kunstmatig als daglicht, is een belangrijk onderdeel van een thuiskantoor.

Volgende
02Breng het daglicht naar binnen
Kitchen and dining room area with a family having a conversation. The room has a lot of sunlight in and a bit flat roof window
03Verbeter je uitzicht
A kitchen area in a modern house and a woman sitting on a high chair and working. The room is bright and sunny
04Gebruik rustgevende geluiden
A man sitting by the table and working on the laptop and the roof window above his head.

Je thuiskantoor transformeren

VoorNa
A woman sitting in the attic by the table and working.
A woman sitting by the table in a home office in the attic with two roof windows.
2in1 VELUX roof window in home office with blinds

2in1 dakraam

Verdubbel jouw daglicht en laat daglicht je thuiskantoor transformeren. Het nieuwe 2in1 dakraam met slanke profielen laat je genieten van meer daglicht, een oogverblindend uitzicht en een ruimtelijk effect.

3in1 dakraam

Breng meer daglicht in je thuiskantoor met het VELUX 3in1 dakraam. Het unieke ontwerp laat daglicht in jouw woning binnenstromen en opent panoramische uitzichten.

A study with wooden flooring and a VEUX translucent pleated blind installed in the window

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Het lichtdoorlatende plisségordijn biedt flexibele verlichting, baadt jouw kamer in zacht, aangenaam licht en voorkomt verblinding op je laptopscherm. Ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige montage.

Interior image of a partially opened VELUX roof window and anti-heat blind.

Buitenzonwering

Buitenzonweringen verminderen oververhitting en zorgen voor een koele, comfortabele temperatuur in jouw thuiskantoor zonder het zicht naar buiten te beïnvloeden terwijl ze toch daglicht binnen laten.

“Ik kan wel zeggen dat mijn productiviteit zeker is toegenomen, omdat ik meer in mijn werkruimte wil zijn en ik merk dat ik me veel rustiger voel terwijl ik hier werk.”

Gerelateerde verhalen

Welk project staat er op jouw planning?

Home office space with two roof windows

Jouw thuiskantoor renoveren?

Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.

Sunny home office area

Jouw thuiskantoor upgraden?

Raamdecoratie, buitenzonweringen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze woningen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die jouw woning binnenkomt beter regelen. Toch kun je ook raamdecoratie en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.

Small home office area in the between kitchen and dinning room

Een dakraam vervangen in jouw thuiskantoor?

Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. Laat ons je op weg helpen om je doel te bereiken en jouw verouderde of beschadigde oude dakraam te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.

Home office space with two roof windows

Een zolder ombouwen tot thuiskantoor?

Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!

A new built house facade

Nieuwbouw?

Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.

Kitchen with VELUX roof windows

Uitbouwen?

Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!

A street view from the top

Jouw dak renoveren?

Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?

Woman with long hair waving hand at a camera
A view of wild herbs and the water feature in the back plan

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Werk samen met de juiste professionals

Je keuken renoveren? Je zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat je project ook is, wij kunnen je op weg helpen.

Artikelen

A woman sitting by the table in the home office

Meer productiviteit met de ideale thuiswerkplek

Veel mensen hebben noodgedwongen thuis moeten werken tijdens de coronapandemie. Een goede focus is belangrijk en mensen leerden dan ook snel dat het niet verstandig is om op een willekeurige plaats te werken. Je hebt een vaste werkplek nodig voor meer productiviteit tijdens het thuiswerken. Je moet dan ook met verschillende zaken rekening houden bij het inrichten van de thuiswerkplek. In dit artikel bespreken we de zaken die het meeste impact hebben op je thuiswerkplek. Zo kun jij een geschikte werkplek in je woning maken.

Het artikel lezen