Kinderkamer

In de kamer van je kinderen heerst een drukte vanjewelste, ze bruist van leven en vult zich met gegiechel en gelach. Voeg meer daglicht toe aan hun kamer en laat ze het buitenleven verkennen vanuit hun VELUX dakraam.

Download de productcatalogus

Breng daglicht in de kinderkamer

Daglicht kan de stemming en het concentratievermogen van jouw kind helpen verbeteren, en ondersteunt zo zijn behoeften, dag en nacht.

Scroll naar beneden en ontdek hoe je de beste omgeving voor jouw kinderen kunt creëren.
Meer daglicht en frisse lucht kunnen de kamer van je kind veranderen in een perfecte plek waar ze naar hartenlust kunnen spelen met al hun vriendjes. VELUX dakramen kunnen helpen om de kinderkamer op te fleuren en een beter binnenklimaat te creëren.

Je kinderkamer transformeren

VoorNa
2in1 dakraam
Verdubbel jouw daglicht en laat daglicht de kamer van je kind transformeren. Het nieuwe 2in1 dakraam met slanke profielen laat je genieten van meer daglicht en een geweldig uitzicht.
Insectenhor
Geniet van frisse lucht zonder ongewenste bezoekers met de VELUX insectenhor. Kan worden gecombineerd met VELUX raamdecoratie of warmtewerende oplossingen voor buiten.
Kids Collectie
De grootste avonturen beginnen met een goede nachtrust. Verduisterende rolgordijnen voor kinderen zijn verkrijgbaar in 9 leuke ontwerpen en werden getest om jou de beste verduistering op de markt te geven.
Rolluik
Het rolluik houdt jouw kamer koel in de zomer, blokkeert binnenvallend daglicht, beschermt je dakraam en vermindert ook het geluid van regen en hagel voor een ongestoorde slaap.
Kinderkamer
Zolderverbouwing
Sterren en vuurwerk kijken vanuit je bed HET VERHAAL LEZEN
“Met Oud en Nieuw hebben we met z‘n allen op zolder naar het vuurwerk gekeken. Door de dakramen zaten we eerste rang. Een magisch gezinsmomentje.”

Welk project staat er op jouw planning?

Kids bedroom with 3 VELUX roof windows
Jouw kinderkamer renoveren?
Wie wil er nu niet een mooier en opgewaardeerd huis? Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het? Met wie kun je samenwerken? Wat zijn de voordelen? Veel vragen dwalen door ons hoofd als het gaat om woningrenovatie. En toevallig hebben we alle antwoorden voor je in petto.
Kids room with two roof windows with blinds
Jouw kinderkamer upgraden?
Raamdecoratie, buitenzonweringen, VELUX ACTIVE & meer. Terwijl we genieten van de zon, moeten we soms bepalen hoe daglicht en warmte onze woningen binnenkomen. Met dakramen kun je de hoeveelheid daglicht en frisse lucht die jouw woning binnenkomt beter regelen. Toch kun je ook raamdecoratie en VELUX ACTIVE gebruiken om volledig te bepalen waar en wanneer daglicht nodig is.
Two girls lying on the floor under roof window
Een dakraam vervangen in jouw kinderkamer?
Jouw VELUX dakramen vervangen is makkelijker dan je denkt. De voorbije 10-20 jaar hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt of zelfs een volledige evolutie meegemaakt in het ontwerp en de technologie van onze dakramen. Laat ons je op weg helpen om je doel te bereiken en jouw verouderde of beschadigde oude dakraam te vervangen door een esthetisch aantrekkelijke, energiezuinige en duurzamere oplossing.
Two girls in the room
Een zolder ombouwen tot kinderkamer?
Hoe meer ruimte je in je woning hebt, hoe meer het waard is. Zo eenvoudig is dat. Daarom kan het creëren van bruikbare ruimte op jouw zolder, of dat nu is voor opslag of dagelijks gebruik, echt een verschil maken voor de waarde van je woning. Gooi dakramen (niet letterlijk) in de mix en je hebt een winnende formule!
A new built house facade
Nieuwbouw?
Stel je jouw perfecte woning eens voor; een woning die precies is gebouwd zoals je wilt, van verlichting tot deuren, muren, kranen, vloeren en dakramen. Bij een nieuwbouwproject heb je de volledige controle over elk aspect van je woning. Je kunt frisse lucht en daglicht integreren en een gezond binnenklimaat creëren in jouw moderne ruimte waar je gezin zich goed voelt.
Kitchen with VELUX roof windows
Uitbouwen?
Het uitbouwen van jouw woning is een spannende tijd en één die een woning vaak verandert in een droom van een woning. Er zijn veel overwegingen bij het starten van een uitbouwproject. Laat ons je helpen enkele basisprincipes te verkennen voor het plannen van jouw project en ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Maak een plan, stel een budget en tijdlijn op, stel jouw team van de juiste professionals samen, raadpleeg de experts in de branche en bouw de ruimte van jouw dromen!
A street view from the top
Jouw dak renoveren?
Het is van vitaal belang voor de algehele gezondheid van jouw woning om ervoor te zorgen dat je dak in goede staat verkeert. Je moet ervoor zorgen dat het niet alleen functioneel is, maar ook dat het er geweldig uitziet! Wat zijn de tekenen dat jouw dak een opknapbeurt of renovatie nodig heeft? En zo ja, hoe kun je meer voordeel halen uit een totale dakrenovatie en overwegen om meer daglicht in je woning te brengen?

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Werk samen met de juiste professionals

Je keuken renoveren? Je zolder verbouwen? Of een nieuw huis bouwen? Wat je project ook is, wij kunnen je op weg helpen.