Ontdek meer
Aanbouwen - van een gedateerd huis naar de woning van de toekomst

De belangrijkse gegevens van de verbouwing


Kosten verbouwing: € 60.000,-

Gewonnen woonoppervlakte: 42m2

Duur verbouwing: 3 maanden

U bent misschien ook geïnteresseerd in...

VELUX INTEGRA® dakraam op netstroom

Wilt u ultiem comfort? Dan is het VELUX INTEGRA® dakraam het antwoord. Met de VELUX INTEGRA® wandbediening kunt u met slechts één druk op de knop het dakraam op afstand openen en sluiten.
 

Dakramen voor bijzondere toepassingen

Wij ontwerpen dakramen en daglichtoplossingen voor alle soorten gebouwen en alle soorten functies. Of het nu gaat om toepassing in een passiefhuis constructie, het dakraam door opklimbaarheid bereikbaar zal zijn of dat er extra geluidsisolatie nodig is in verband met een drukke snelweg of luchthaven in de buurt: wij hebben een dakvenster of daglichtoplossing voor u. 

Ontdek ons assortiment dakramen voor bijzondere toepassingen en vind uw oplossing. En heeft u na het bekijken van dit bijzondere assortiment nog steeds geen passende oplossing die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met onze Customer Service. Zij helpen u graag om wel de oplossing te vinden die u zoekt.

Daglichtsysteem Combi hellend

Een hellend combinatie-element kan onder een regulier VELUX dakraam worden geplaatst. Het voordeel van het combinatie-element is het extra uitzicht naar beneden dat een ruimtelijk gevoel biedt. Standaard is de 'Combi hellend' verkrijgbaar als enkele of dubbele variant met uitzettuimelvenster. Daarnaast heeft u de keuze uit een wit afgelakte of vochtbestendige afwerking aan de binnenzijde. De onderste elementen kunnen niet geopend worden.

Voordeelpakket FOP

De energie-efficiënte combinatie van een verduisterend plisségordijn & een VELUX buitenzonwering voor een optimaal binnenklimaat in winter en zomer.

Rolluiken

  • Optimale warmtewering
  • Zo goed als volledige verduistering
  • Isolatie & contactgeluidsreductie
VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen en te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Jaloezieën

  • Optimale privacy en controle over daglicht
  • Geen zichtbare koorden
  • Eenvoudig schoon te houden, perfect voor vochtige ruimten

VELUX jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp bevat geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif.