Bescherm je woning tegen koude winters met rolluiken

Nederland kent doorgaans hevige winters. Denk aan lage temperaturen, vorst, sneeuw en flinke regenbuien. Het is belangrijk om je woning goed te beschermen tegen deze hevige weersomstandigheden. Met rolluiken op je dakraam bescherm je de verschillende ruimtes van je woning. Ook zorgt een rolluik voor extra warmte in de winter.

Ga voor VELUX rolluiken

Heb je al een van onze dakramen thuis, dan bestel je bij ons ook je rolluiken. De VELUX rolluiken zijn namelijk speciaal voor de dakramen gemaakt. Qua design en uitstraling passen ze helemaal bij elkaar. Ze zijn om die reden ook gemakkelijk te monteren vanuit de binnenkant van je woning.

VELUX rolluiken dragen bij aan een energiezuinige woning

Rolluiken zijn warmtewerend en isolerend. Daarom dragen ze bij aan een aangename temperatuur in je woning. Ze houden de kou buiten en met een rolluik kun je het dakraam ook volledig verduisteren. Om die reden zijn de VELUX rolluiken ook geschikt voor slaapkamers, kinderkamers en logeerkamers.

De rolluiken hebben een geluiddempende werking

In de winter krijgen we te maken met hagel en regen. Dit kan voor een onaangenaam geluid zorgen, zeker wanneer de regen op je dakraam klettert. Rolluiken hebben gelukkig een geluiddempende werking. Dit is ook ideaal voor mensen die in een drukke omgeving wonen. Rolluiken dragen ook bij aan de veiligheid, want inbrekers komen dan moeilijker je woning binnen via het dakraam.

Rolluiken zijn duurzaam

Het aankopen van rolluiken is een slimme investering en je wilt er bovendien lang van genieten. VELUX rolluiken staan gelukkig bekend om de duurzaamheid. Dit komt omdat ze zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is gemakkelijk te onderhouden en ook is het bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn uitvoerig getest om extreme weersomstandigheden te doorstaan.

Extra privacy en veiligheid

Een ander voordeel van rolluiken is dat ze bijdragen aan de privacy. Dit is zeker ideaal voor mensen die in een drukke omgeving wonen. Met VELUX rolluiken kan niemand naar binnen kijken en dat geeft toch een geruststellend gevoel.

Daarnaast zorgen ze ook voor een veilige woning. Dit is ideaal voor mensen die in een omgeving met een hoog inbraakrisico wonen. Inbrekers komen vaak door de ramen een woning binnen, maar met rolluiken voor je dakraam is dat gelukkig niet mogelijk. De VELUX rolluiken zijn praktisch en duurzaam. Ze integreren bovendien perfect met je dakraam.

VELUX rolluiken hebben een winnend design

We vinden niet alleen zelf dat de VELUX rolluiken een prachtig design hebben. Dit wordt ook bevestigd door onafhankelijke partijen. Onze rolluiken hebben namelijk verschillende prijzen gekregen. Denk aan de Red Dot design award en de IF product design award. De prijzen zijn toegekend vanwege de innovatieve designonderdelen.

Laat je verbluffen door onze uitgebreide collectie

Ledereen heeft een andere smaak en elke ruimte is anders opgebouwd. Om die reden hebben wij een uitgebreid aanbod rolluiken. Je bekijkt de collectie op onze website.

Auteur

VELUX Editorial team

Delen

Gerelateerde artikelen

Maak je dakramen klaar voor koude winters en hete zomers
Heb je al één dakraam of meerdere dakramen in je woning? Dan weet je ongetwijfeld dat een dakraam verschillende esthetische en praktische voordelen kent. Misschien overweeg je binnenkort een dakraam te plaatsen. In beide gevallen is het belangrijk je dakraam te optimaliseren. Je dakraam beschermt je woning namelijk tegen zomerse temperaturen. Hoe dan? Met functionele buitenzonweringen en rolluiken.
Het volledige artikel lezen
Voorzie je dakraam van de perfecte raamdecoratie
Je maakt een dakraam helemaal af met mooie en functionele raamdecoratie. Plisségordijnen passen perfect bij je dakraam: ze integreren je dakramen helemaal in je interieur. Daarnaast zorgt raamdecoratie voor extra privacy. Interieurdesigners gaan graag aan de slag met de verschillende soorten raamdecoratie, omdat er voor elke interieurstijl wel iets past. Ze laten dan ook graag hun fantasie de vrije loop.
Het volledige artikel lezen
Welke raamdecoratie past het beste bij je woning?
Het is van belang om je ruimtes van goede raamdecoratie te voorzien. Raamdecoratie moet in de eerste plaats een esthetische bijdrage leveren, maar tegelijkertijd moet het ook functioneel zijn. Je hebt de keuze uit verschillende soorten raamdecoratie, dus maak een geïnformeerde keuze die het beste bij jouw ruimtes past. Heb je een daklicht of een dakraam? In ons ruim assortiment vindt je voor ieder wat wils.
Het volledige artikel lezen
Met een slimme woning creëer je een aangenaam binnenklimaat
Dankzij de technologische vooruitgang is er tegenwoordig veel mogelijk, en er zijn nu ook slimme systemen voor je woning. Wanneer je nog geen slimme systemen in je woning hebt, dan is dat nog geen probleem. Je kunt namelijk rustig beginnen met de optimalisatie. Met een slimme woning bespaar je uiteindelijk tijd, en tegelijkertijd draagt het bij aan een beter binnenklimaat.
Het volledige artikel lezen
Hoe warmtewerende producten bijdragen aan een aangename temperatuur op je zolder
De zolder moet een aangename ruimte zijn en dit realiseer je met voldoende daglicht en frisse lucht. Veel mensen hebben daarom een dakraam op zolder. De meeste mensen vinden het echter lastig om de zolder te beschermen tegen bepaalde weersomstandigheden. Toch is het relatief gemakkelijk om je zolder daartegen te behouden.
Het volledige artikel lezen