Bescherm je woning tegen koude winters met rolluiken

Woman and kid in the bedroom with 3in1 roof windows
Nederland kent doorgaans hevige winters. Denk aan lage temperaturen, vorst, sneeuw en flinke regenbuien. Het is belangrijk om je woning goed te beschermen tegen deze hevige weersomstandigheden. Met rolluiken op je dakraam bescherm je de verschillende ruimtes van je woning. Ook zorgt een rolluik voor extra warmte in de winter.

Ga voor VELUX rolluiken

Heb je al een van onze dakramen thuis, dan bestel je bij ons ook je rolluiken. De VELUX rolluiken zijn namelijk speciaal voor de dakramen gemaakt. Qua design en uitstraling passen ze helemaal bij elkaar. Ze zijn om die reden ook gemakkelijk te monteren vanuit de binnenkant van je woning.

VELUX rolluiken dragen bij aan een energiezuinige woning

Rolluiken zijn warmtewerend en isolerend. Daarom dragen ze bij aan een aangename temperatuur in je woning. Ze houden de kou buiten en met een rolluik kun je het dakraam ook volledig verduisteren. Om die reden zijn de VELUX rolluiken ook geschikt voor slaapkamers, kinderkamers en logeerkamers.

Key takeaways
  • Het is van belang om je woning te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.
  • Rolluiken beschermen je dakramen tegen heftig weer zoals hagel.
  • Heb je zelf weinig inspiratie? Dan bekijk je hier op de website van VELUX onze collectie.

De rolluiken hebben een geluiddempende werking

In de winter krijgen we te maken met hagel en regen. Dit kan voor een onaangenaam geluid zorgen, zeker wanneer de regen op je dakraam klettert. Rolluiken hebben gelukkig een geluiddempende werking. Dit is ook ideaal voor mensen die in een drukke omgeving wonen. Rolluiken dragen ook bij aan de veiligheid, want inbrekers komen dan moeilijker je woning binnen via het dakraam.

Rolluiken zijn duurzaam

Het aankopen van rolluiken is een slimme investering en je wilt er bovendien lang van genieten. VELUX rolluiken staan gelukkig bekend om de duurzaamheid. Dit komt omdat ze zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is gemakkelijk te onderhouden en ook is het bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn uitvoerig getest om extreme weersomstandigheden te doorstaan.

“Rolluiken zijn warmtewerend en isolerend. Daarom dragen ze bij aan een aangename temperatuur in je woning. Ze houden de kou buiten en met een rolluik kun je het dakraam ook volledig verduisteren. Om die reden zijn de VELUX rolluiken ook geschikt voor slaapkamers, kinderkamers en logeerkamers.“

Extra privacy en veiligheid

Een ander voordeel van rolluiken is dat ze bijdragen aan de privacy. Dit is zeker ideaal voor mensen die in een drukke omgeving wonen. Met VELUX rolluiken kan niemand naar binnen kijken en dat geeft toch een geruststellend gevoel.

Daarnaast zorgen ze ook voor een veilige woning. Dit is ideaal voor mensen die in een omgeving met een hoog inbraakrisico wonen. Inbrekers komen vaak door de ramen een woning binnen, maar met rolluiken voor je dakraam is dat gelukkig niet mogelijk. De VELUX rolluiken zijn praktisch en duurzaam. Ze integreren bovendien perfect met je dakraam.

VELUX rolluiken hebben een winnend design

We vinden niet alleen zelf dat de VELUX rolluiken een prachtig design hebben. Dit wordt ook bevestigd door onafhankelijke partijen. Onze rolluiken hebben namelijk verschillende prijzen gekregen. Denk aan de Red Dot design award en de IF product design award. De prijzen zijn toegekend vanwege de innovatieve designonderdelen.

Laat je verbluffen door onze uitgebreide collectie

Ledereen heeft een andere smaak en elke ruimte is anders opgebouwd. Om die reden hebben wij een uitgebreid aanbod rolluiken. Je bekijkt de collectie op onze website.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde verhalen