Welke ruimte transformeer je?

Heb je al een dakraam?

Vervang jouw oude dakraam
Is jouw bestaande dakraam verouderd en aan vervanging toe? Durf groots te dromen, wij helpen je graag. Vind een Montagepartner
Upgrade jouw dakraam
Verbeter je binnencomfort met onze raamdecoratie, buitenzonweringen en smart home-oplossingen. Koop onze accessoires

Daglicht en Ruimtes: het dagboek

Chique keuken met donkere kasten, wit aanrecht, VELUX dakvenster en uitzicht op de tuin.
10 redenen waarom daglicht zo belangrijk is

Ieder mens heeft daglicht nodig. Dat is zowel belangrijk voor ons lichaam als onze geest. Onderzoeken wijzen uit dat we gemiddeld zo'n 90 procent van de tijd binnen zitten. Thuis, maar ook op kantoor, in het openbaar vervoer, de winkel, et cetera. Niet iedere werkplek is gezegend met voldoende daglicht. Op veel openbare plekken, maar ook op je werkplek, heb je weinig tot geen invloed op de hoeveelheid daglicht. In je eigen woning gelukkig wel. Met VELUX dakramen ziet jouw bestaan er ineens een stuk lichter uit. We geven je 10 redenen waarom daglicht in je woning zo belangrijk is.

Het artikel lezen

WE STAAN KLAAR VOOR JOU

Praat met de juiste professionals

Wil je oude daklichten vervangen? Of nieuwe dakramen plaatsen? Vraag gratis advies hoe je jouw ruimtes kunt verlichten of ontdek de onderstaande VELUX diensten.

Corner of the opened roof window where you can see the sky.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Risico op elektrische storing in elektrische VELUX daklichten met risico op letsel. Controleer hier of u een van de betrokken producten heeft.

Let op: enkel elektrische VELUX daklichten op netstroom van het type CVU
Lees hier meer