Online blijven we voor je klaarstaan!

Ook tijdens de landelijke lockdown blijven wij onverminderd voor je klaarstaan. Onze organisatie is ingericht om op afstand de service te bieden die je van ons gewend bent. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste aanpassingen:

  • Onze showroom is vanaf 6 april weer gedeeltelijk open voor bezoek op afspraak. Het is niet mogelijk ons bedrijfspand of onze showroom zonder afspraak te bezoeken. Klik hier voor het maken van een afspraak in onze showroom of een telefonisch adviesgesprek (via beeldbellen).

  • Onze afdeling Customer Care is open tijdens de normale werkuren om al je vragen te behandelen. Je kunt ons via de reguliere kanalen bereiken.

  • Bestellingen en leveringen van onze producten lopen gewoon door. Neem dus contact op met één van onze dealers of montagepartners om te kijken hoe zij je van dienst kunnen zijn. Of bestel je raamdecoratie, buitenzonweringen of insectenhorren via onze webshop.

  • De bezoeken van onze servicemonteurs worden beperkt tot een minimum en als deze wel doorgang vinden zullen extra (veiligheids)maatregelen worden genomen. Hierdoor kunnen doorlooptijden iets oplopen. In bepaalde situaties bieden onze servicemonteurs telefonisch advies. Neem met vragen contact met ons op

Wij hopen op je begrip.

Namens VELUX Nederland

Jeroen Proemstra
Market Director