Maatregelen i.v.m. coronavirus

VELUX Nederland heeft maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Daarbij volgen wij de richtlijnen en advies van het RIVM. De gezondheid en veiligheid van onze relaties en medewerkers staan hierbij voorop.

Onze organisatie is ingericht om op afstand de service te bieden die je van ons gewend bent. Vanzelfsprekend houden we ons daarbij aan alle richtlijnen:

  • Ons kantoor is volgens de reguliere openingstijden geopend. Je kunt ons via de reguliere kanalen bereiken.

  • Bestellingen en leveringen van onze producten lopen gewoon door. Neem contact op met één van onze dealers of montagepartners voor een vrijblijvend advies. Of bestel je raamdecoratie, buitenzonwering of insectenhorren via onze webshop.

  • Het Daglicht Advies Centrum is  geopend voor bezoek, echter alleen op afspraak. Bekijk onze mogelijkheden voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.

  • Door de coronacrisis is onze responsetijd voor servicebezoeken helaas opgelopen. We doen ons uiterste best de servicebezoeken zo snel mogelijk uit te voeren. Houd echter rekening met een responsetijd van 4-6 weken voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Michel Sombroek