Maatregelen i.v.m. coronavirus

De impact van het coronavirus in Nederland wordt steeds groter. VELUX Nederland heeft maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Daarbij volgen wij de richtlijnen en advies van het RIVM. De gezondheid en veiligheid van onze relaties en medewerkers staan hierbij voorop.

Toch blijven wij onverminderd voor je klaarstaan. Onze organisatie is ingericht om op afstand de service te bieden die je van ons gewend bent. Vanzelfsprekend houden we ons daarbij aan alle richtlijnen:

  • Ons kantoor is gesloten t/m maandag 25 mei. Je kunt ons via de reguliere kanalen bereiken.

  • Bestellingen en leveringen van onze producten lopen gewoon door. Neem dus contact op met één van onze dealers of montagepartners voor een vrijblijvend advies. Of bestel je raamdecoratie, buitenzonwering of insectenhorren via onze webshop.

  • Het Daglicht Advies Centrum is vanaf 6 mei weer geopend voor bezoek, echter alleen op afspraak. Bekijk onze mogelijkheden voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.

  • Onze servicebezoeken worden beperkt uitgevoerd. Mocht een bezoek toch doorgang vinden dan zullen hier extra (veiligheids)maatregelen worden genomen. Na ontvangst van de aanvraag voor het servicebezoek nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Wij hopen op je begrip en wensen je veel gezondheid toe!

Namens VELUX Nederland

Michel Sombroek
Algemeen Directeur