Cashback op buitenzonweringen en rolluiken

Houd de temperatuur binnen aangenaam en koel 

De actieperiode is afgelopen. Je kunt nog wel t/m 31 augustus 2020 je factuur uploaden voor de cashback.

De dagen worden langer en de temperatuur stijgt weer: de zomer is in aantocht! Maar wordt het bij jou in huis nu net zo warm als buiten? Houd dan de warmte buiten en creëer een optimaal wooncomfort met VELUX buitenzonweringen en rolluiken.

VELUX buitenzonweringen en rolluiken voorkomen dat de zonnewarmte door het glas naar binnenkomt, waardoor je huis lekker koel en comfortabel aanvoelt tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast zijn onze rolluiken verduisterend en helpen je raam beter te beschermen tegen inbraak en verminderen bovendien het geluid van regen en hagel. Koop jouw VELUX buitenzonwering en/of rolluiken in de actieperiode en ontvang tot € 30,- cashback per product!

Cashback

Je ontvangt € 15 cashback per product op VELUX handbediende buitenzonweringen voor dakramen en lichtkoepels (typen: MHL, MIV, DOP en FOP*).
Je ontvangt € 30 cashback per product op VELUX INTEGRA® (afstand bedienbare) elektrische buitenzonweringen en rolluiken voor dakramen en lichtkoepels (typen MML, MSL, SML, SSL, SMH en MSG)

*Let op: de combipakketten DOP en FOP worden gezien als één product. Per aangeschaft combipakket ontvang je eenmaal € 15 cashback, naast de standaard 10% korting die je al ontvangt bij aanschaf van een DOP of FOP combipakket.

Schaf je, naast VELUX warmtewering, ook VELUX raamdecoratie producten of een insectenhor aan? Profiteer dan van combi-voordeel. Hieronder lees je meer informatie. 

Hoe werkt deze actie?

  1. Koop
    Koop via de VELUX webshop of een VELUX verkooppunt een of meerdere VELUX buitenzonweringen of rolluiken tussen 1 juni en 31 juli 2020. 
  2. Registreer
    Na ontvangst van je product(en) vul je het formulier in om aanspraak te maken op de cashback. Registreren kan t/m 31 augustus 2020
  3. Ontvang
    Na bevestiging van je registratie ontvang de cashback binnen 4 weken.

Profiteer van combi-voordeel!

Koop je, naast VELUX buitenzonweringen en rolluiken, op hetzelfde moment ook een of meerdere VELUX raamdecoratie producten of insectenhor? Dan profiteer je van extra cashback! 

Maak je dakraam compleet met raamdecoratie en een insectenhor en profiteer van nog meer cashback.

Raamdecoratie is de eenvoudigste manier om je wooncomfort snel te verhogen. We adviseren om aan de binnenkant een product voor verduistering of daglichtregulatie voor vermindering van warmteverlies te combineren met een insectenhor om ongewenste bezoekers buiten te houden.

Koop je, naast VELUX buitenzonweringen en rolluiken, op hetzelfde moment ook een of meerdere VELUX raamdecoratie producten of insectenhor? Dan profiteer je van extra cashback! 

Je ontvangt € 15 op handbediende producten en € 30 op VELUX INTEGRA® elektrische producten. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

VELUX raamdecoratie verduistering

Vragen over ingediende cashback aanvragen?

Dan kun je terecht bij onze servicepartner Servicebureau Jansen. Zij verwerken alle cashback aanvragen betreffende deze actie. Je kunt bij hen terecht via velux@servicebureau.nl of tel. 040-2905107. Vermeld duidelijk om welke actie het gaat.

VELUX ACTIVE
binnenklimaatbeheersing

VELUX ACTIVE with NETATMO maakt het gemakkelijker
om het binnenklimaat te verbeteren.

Sensoren meten de temperatuur, CO2 en vochtigheidsgraad
en bedienen jouw VELUX INTEGRA producten. Je kunt ze
ook vanaf elke plek bedienen met de VELUX ACTIVE app.