Architecten

Breng meer daglicht en frisse lucht in jouw ontwerp. Vind alle tools en inspiratie die je nodig hebt om je volgende project te verlichten.
ONTDEK MEER
Technische documenten
Vind handige montage-instructies, BIM-objecten en CAD-tekeningen, evenals ander referentiemateriaal dat essentieel is voor elk project.
Technische documenten vinden
Daylight Visualizer
De VELUX Daylight Visualizer berekent nauwkeurig de daglichtniveaus om complexe analyses aan het begin van een bouwproject toegankelijk te maken.
Meer ontdekken
Op zoek naar daglicht
Bij VELUX stoppen we nooit met zoeken naar daglicht. Luister naar vijf specialisten die vertellen hoe we onze gebouwen kunnen verbeteren met daglicht en nog veel meer.
Meer ontdekken
Milieuverklaringen
Vind hier alle informatie over Milieuverklarkingen, de Nationale Milieu Database en onze Environmental Product Declaration
MEER ONTDEKKEN
D/A - Daglicht & Architectuur
In D/A vind je gratis Daylight Talks, lezingen, artikelen en laat je je inspireren door de nieuwste creatieve inbreng van jonge architecten.
Meer ontdekken
Certificeren
Politiekeurmerk Veilig Wonen®, FSC, PEFC, CE, KOMO en Fabrieksgarantie.
Meer ontdekken
Bouwbibliotheken
Online zijn er diverse (onafhankelijke) bouwbibliotheken te vinden waar informatie over VELUX producten en de bouwproducten van andere fabrikanten gedownload kunnen worden. Wij zetten de meest gebruikte bouwbibliotheken graag voor u op een rij.
MEER ONTDEKKEN
Living Places
Een nieuwe denkwijze over het bouwen van woningen.
Meer ontdekken
Healthy buildings
Daglicht en frisse lucht zijn enorm belangrijke componenten in ieder gebouw. Ze dragen bij aan een gezonde woon- en werkomgeving.
Meer ontdekken
Two service employees in the VELUX callcenter

Ondersteuning

030 66 29 620

Maandag - vrijdag 8:30 - 16:30

Stuur ons jouw vraag