Verduisterend dubbel plisségordijn voor lichtkoepels

Verkrijgbaar vanaf € 337,-

  • Zo goed als verduisterend effect
  • Afstandsbediend (op zonne-energie)
  • Verkrijgbaar in twee kleuren

Kies een stijlvolle en praktisch gordijn voor uw lichtkoepel. Het verduisterend plisségordijn werkt op zonne-energie en biedt een perfecte controle over de hoeveelheid daglicht en een verbeterde isolatie. Het plisségordijn heeft een decoratief effect door zijn dubbele plissé zonder zichtbare koorden. Door de aluminium binnenlaag biedt het plisségordijn verbeterde isolatie en vergroot daardoor het comfort binnenshuis. Het plisségordijn is bedienbaar met een afstandsbediening.

Compatibiliteit
Het verduisterend plisségordijn kan gecombineerd worden met VELUX INTEGRA® Buitenzonwering voor lichtkoepels (MSG). Echter, het laadt niet op als de buitenzonwering in gebruik is. 

Het verduisterend plisségordijn kan alleen gebruikt worden bij transparante lichtkoepels. Bij de lichtkoepel Opaal komt er onvoldoende zonlicht door de lichtkoepel om de accu van het plisségordijn voldoende te kunnen laden

Verduisterend dubbel plisségordijn voor lichtkoepels
Bekijk fotogalerij

Beschikbare kleuren

Beschikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.

De verduisterende Energie Comfort gordijnen voor VELUX lichtkoepels bieden een zo goed als volledige verduistering. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers onder het platte dak.

Afstandsbediend op netstroom (FMK) of zonne-energie (FSK)

Wandschakelaar

Het verduisterende dubbel plisségordijn voor lichtkoepels  wordt bediend met de meegeleverde VELUX INTEGRA® wandbediening. Met één druk op de knop kunt u het verduisterende dubbel plisségordijn openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u het verduisterende dubbel plisségordijn ook handmatig openen en sluiten. Dat maakt het verduisterende dubbel plisségordijn tot een zeer welkome aanvulling om het binnenvallende daglicht in uw aanbouw of uitbouw te verzachten.

Vind de prijs van uw VELUX dubbel plisségordijn voor lichtkoepels

Brochure raamdecoratie

Montage-instructies

Montage-instructies

De pdf-bestanden bevatten gedetailleerde instructies met illustraties, die u door alle stappen van het montageproces leiden. Om een pdf-bestand te kunnen openen, dient het programma Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd te zijn. Dit programma kan gratis gedownload worden op de website van Adobe.

VELUX  dubbel plisségordijn voor lichtkoepels -met afstandsbediening op netstroom FMK
VELUX  dubbel plisségordijn voor lichtkoepels -met afstandsbediening op zonne-energie FSK

 

Verhoog uw wooncomfort door uw verduisterende dubbel plisségordijn voor lichtkoepels te combineren met...

Het verduisterende dubbel plisségordijn kan ook gecombineerd worden met een VELUX buitenzonwering voor lichtkoepels. Zo blijft de temperatuur aangenaam in uw kamer.