Gemaakt voor architectuur

– Ontworpen voor prestaties

Modulaire lichtstraten zijn ontworpen om op te gaan in hun omgeving. Ze zorgen voor veel natuurlijk licht in huis, zonder de esthetiek van de huizen te verstoren. Daarom zijn ze gemaakt voor de architectuur....
VELUX modulaire lichtstraten zien er niet alleen goed uit, maar ze presteren ook  zeer goed. Modulaire lichtstraten zijn gemaakt van innovatieve materialen die tot het uiterste getest zijn om voor een optimaal wooncomfort te zorgen.
Energiezuinig materiaal | VELUX Modulaire lichtstraten

Energiezuinig materiaal

Ons innovatieve glasvezel composiet materiaal zorgt voor een ongelooflijke niveau van energie-efficiëntie. De U-waarde is 1,4 (met dubbele beglazing) of 1,0 (met triple-beglazing).
Getest en beproefd | VELUX Modulaire lichtstraten

Getest en beproefd

Alle modules ondergaan extreme testen om optimale prestaties te waarborgen. Ze worden getest op brandwerendheid, geluidsisolatie, windbelasting, stortregens, warmtedoorlatendheid en ijsvorming. Zo kunnen we vele jaren van gebruiksgemak en comfort waarborgen.

Een optimaal binnenklimaat | VELUX Modulaire lichtstraten

Een optimaal binnenklimaat

De combinatie van een uitgekiend ontwerp, kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen en perfecte ventilatiemogelijkheden zorgt voor een geweldige bijdrage aan het comfort van uw woning.