Het originele dakvenster van VELUX

Het originele VELUX dakraam -
aantrekkelijker geprijsd dan u denkt

VELUX daglichtsysteem - twee keer zoveel daglicht, frisse lucht en wooncomfort

Het originele VELUX dakraam -
verkrijgbaar in tot wel 18 verschillende afmetingen

Het originele VELUX dakvenster: al decennia lang een begrip op zolder

Het VELUX dakraam - al decennia lang een begrip op zolder

De prijs van een nieuw VELUX dakraam is afhankelijk van uw wensen. VELUX dakramen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen, bedieningsmethoden met een ruime keuze aan glastypen. U kunt het in principe dus zo gek maken als u zelf wilt. Bijvoorbeeld een regulier wit afgelakt, grenenhouten VELUX dakraam met de handgreep aan de bovenzijde en het scharnierpunt in het midden. Wilt u meer luxe en comfort? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakraam uit de VELUX INTEGRA® familie met elektrische bediening op afstand of een dakraam dat scharniert aan de bovenzijde. Daarnaast is het VELUX dakraam te voorzien van bijpassende gordijnen, zonwering, rolluiken en insectenhorren om uw wooncomfort te verhogen. 

De prijs van een nieuw VELUX product vind u in de VELUX productconfigurator
Prijzen en afmetingen van VELUX dakramen treft u aan in onze VELUX productconfigurator. Dit is een handige online tool waarmee u zelf een VELUX dakraam, lichtkoepel, lichtstraat of daglichtspot samenstelt qua afmeting, bedieningsmethode, afwerking en glastype. Daarnaast treft u de prijzen ook aan in onze brochures of bij één van onze verkooppunten. 

Daglicht Advies Centrum
De ultieme plek om onze dakramen van dichtbij te bewonderen is het VELUX Daglicht Advies Centrum. Wij hebben daar alle producttypen die VELUX levert gepresenteerd in vier echte zolders en plat dak opstellingen. Daarnaast krijgt u advies van een VELUX montagepartner of een medewerker van VELUX zelf. U weet zo zeker dat u goed voorgelicht en weloverwogen uw nieuwe dakraam kunt uitkiezen. Mogen wij u welkom heten in ons Daglicht Advies Centrum?