Vind inspiratie, informatie & prijzen in onze documentatie

Hieronder tref je aan welke brochures en prijslijsten we digitaal voor je beschikbaar hebben. Toch liever een brochure per post laten bezorgen? Klik onderaan de pagina op de knop "Brochures bestellen".

Ben je een professional en wil je brochures downloaden of bestellen? Klik dan op onderstaande button.

VELUX Productcatalogus 2021

VELUX productcatalogus 2021

In de productcatalogus vind je prijzen (incl. BTW), gedetailleerde productinformatie en maten van alle VELUX producten en diensten. Prijzen geldig vanaf 1 mei 2021.
Daglicht en frisse lucht

VELUX Inspiratiebrochure
Daglicht & frisse lucht

Ontdek in deze brochure wat meer daglicht en frisse lucht met jouw ruimte doet. Daarnaast krijg je productadvies op basis van het type kamer dat je wilt realiseren.
VELUX Raamdecoratie, Zonwering & Rolluiken

VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluiken 2021

Onze uitgebreide collectie VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluiken met maatcodering en prijzen. Prijzen geldig vanaf 1 mei 2021.
Brochure Dakkapellen 2019 voorkant

VELUX dakkapel brochure

Bekijk wat de VELUX dakkapel voor jouw woning kan doen. Inspiratie, tips en alle mogelijkheden voor meer ruimte, daglicht en comfort op jouw zolder vind je in deze brochure.
Brochure plat dak

VELUX plat dak brochure

Informatiebrochure over alle plat dak en flauw hellende dak producten van VELUX. Inspiratie, tips en alle mogelijkheden om daglicht en frisse lucht in je uitbouw te creëren. 
VELUX vervangingsbrochure

VELUX vervangingsbrochure

Geef je dromen de ruimte! Ontdek aan de hand praktijkvoorbeelden en klantervaring wat de voordelen zijn van het vervangen van je dakramen. 
VELUX beglazing brochure

VELUX beglazingsbrochure

Optimaal wooncomfort met de nieuwe standaard glaseigenschappen van VELUX dakramen. Lees er alles over in deze brochure.


Download onze informatiefolders over daglicht, frisse lucht en wooncomfort

Ga je verbouwen? Dan is het goed om onze informatiefolders over daglicht, frisse lucht en het creëren van een optimaal wooncomfort te downloaden. Want daarin tref je nuttige adviezen aan wanneer je in jouw woning aan de slag gaat. Zo is er een checklist beschikbaar met handige stappen voor je verbouwing, een adviesgids over het creëren van een gezonde binnenomgeving en een gids met nuttige tips voor het optimaal inrichten van de ruimtes. 

Advies over het crëëren van een gezonde binnenomgeving.


Creëer een gezonde binnenomgeving met voldoende frisse lucht met de handige ventilatietips uit onze handleiding. 

Download de gratis handleiding

Tips en advies voor binnenruimten.

Inspiratie voor interieurontwerp van elke kamer bij het vernieuwen van je woonruimte. 


Download de gratis handleidingMeer lichtinval bij jou thuis!

In deze handleiding kun je onder meer lezen hoe je bij jou thuis zorgt voor een optimale lichtinval. Je leest ook hoe je maximaal kunt profiteren van het licht en de zonnestraling. We hopen dat je het informatief vindt en de tips in jouw woonruimte kunt omzetten.

Download de gratis handleiding

Stel zeker dat je thuis de juiste ruimtetemperatuur hebt.

Profiteer van tips over de juiste keuze van oppervlakten, vloerverwarming, de plaatsing van warmtebronnen en andere factoren die voor een aangename woonsfeer met een prettige temperatuur zorgen.

Download de gratis handleiding

Hoe je meer ruimte wint op de bovenverdieping.

Maar hoe pakt je dit aan? Is jouw bovenverdieping of de zolder geschikt? En wat kost het? Het antwoord op deze vraag en veel andere vragen kun je vinden in deze gratis handleiding.

Download de gratis handleiding

Brochures bestellen
Wil je een brochure bestellen? Klik dan op de rode button hiernaast. Op het bestelformulier op de volgende pagina kun je aangeven welke brochure(s) en in welke aantallen je wilt bestellen. De brochures worden dan binnen 5 werkdagen per post toegezonden.

PDF bestanden
Om de brochures als PDF te kunnen lezen, heb je Adobe Acrobat Reader of Professional nodig.

Download hier gratis Adobe Reader