Laat VELUX jouw project volledig verzorgen

Of je nu oude dakramen vervangt of nieuwe laat monteren, het VELUX installatieteam biedt een eenvoudige, naadloze montage zonder verrassingen. Dus geen zorgen en laat ons alles voor je regelen.
Ontdek meer over deze service
Green plant by the window
Woman with headphones sitting at the computer.

Laat je door VELUX compleet ontzorgen

Je hoeft niet zelf aan projectmanagement te doen. Het VELUX Design en Installatieteam verzorgt jouw project van begin tot eind. Je kunt dus ontspannen en de details aan ons overlaten, in de veilige wetenschap dat jouw daglichtproject in deskundige handen is.

Een betrouwbare VELUX Montagepartner

De aannemers waarmee we samenwerken zijn VELUX partners die door VELUX zijn opgeleid en gecertificeerd. Ze behandelen jouw woning met alle zorg en respect die het verdient. Ze bieden service van de hoogste kwaliteit en garanderen je een prettige ervaring.

Eén kostenoverzicht – geen verrassingen!

Vaak vallen de kosten van een renovatieproject hoger uit dan gedacht. Met ons complete kostenoverzicht, inclusief subsidiemogelijkheden, weet je precies wat je kunt verwachten wanneer je de factuur ontvangt.

Een bestaand dakraam vervangen?

Jouw oude dakramen moderniseren gaat heel eenvoudig met de VELUX installatieservice. Vervanging is mogelijk bij bijna elk type dakraam. Dit duurt slechts een paar uur en we werken snel en netjes zodat jij nauwelijks overlast zult ervaren.
Waar te beginnen?
  1. Vul het onderstaande formulier in. Dan zal één van onze VELUX adviseurs contact met je opnemen
  2. Overleg met een VELUX adviseur over de mogelijkheden binnen jou project
  3. Met de volledige informatie ontvang je een gespecificeerde offerte
  4. Laat jouw VELUX dakramen op de juiste manier monteren door de VELUX specialist
  5. Door goed advies en een juiste montage is jouw project volledig ontzorgd

Bedankt voor je interesse. Op dit moment is onze Installatie Service alleen beschikbaar in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

We werken er hard aan om deze nieuwe service in heel Nederland aan te kunnen bieden.