Met VELUX raamdecoratie, rolluiken en zonwering zorgt u voor het best mogelijke binnenklimaat in huis.
Gordijnen en zonwering voor iedere ruimte

VELUX raamdecoratie, buitenzonwering & rolluiken

De VELUX plat dak producten brengen daglicht en frisse lucht onder het platte dak – tegelijkertijd voldoen ze aan iedere ontwerp eis en technische standaard.
Breng daglicht onder het platte dak

Bekijk het volledige assortiment
VELUX lichtkoepels

VELUX dakramen brengen u daglicht, frisse lucht en meer wooncomfort onder het hellende dak.

Ontdek het originele VELUX dakraam -

Bekijk het volledige assortiment dakramen

De daglichtspot van VELUX brengt daglicht in inpandige ruimten waar geen dakraam of lichtkoepel gemonteerd kan worden.
Daglicht in inpandige ruimten

De VELUX daglichtspot voor hellende
en platte daken

VELUX dakramen

Met een VELUX dakraam brengt u daglicht, frisse lucht en uitzicht onder uw dak. Een VELUX dakraam draagt bij aan meer wooncomfort. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten glas, afwerking, bedieningsmethoden en in verschillende maten.

VELUX dakkapellen

Dakkapellen met VELUX dakramen, die vergunningsvrij gemonteerd kunnen worden. Er is keuze uit drie verschillende basisvormen:

  • Dakkapel basis
  • Dakkapel serre
  • Dakkapel op maat

De laatste variant is een dakkapel oplossing die ontwikkeld is en geleverd word door een selectie van onze VELUX montagepartners. Meer informatie en offertes zijn bij hen opvraagbaar.

VELUX
Lichtkoepels

VELUX lichtkoepels kunnen een kamer ingrijpend veranderen. Ze zorgen voor natuurlijk licht, frisse lucht en een gevoel van ruimte en wooncomfort in alle kamers onder het platte dak. Hun invloed op het vlak van daglicht en frisse lucht is werkelijk verbluffend.

Raamdecoratie & rolluiken

Maak uw dakraam compleet met een VELUX raamdecoratie- of zonweringsproduct. Ze zorgen voor optimale warmtewering, verduistering, controle over daglicht en/ of privacy.

VELUX Modulaire lichtstraten

Met VELUX modulaire lichtstraten kunt u de beperkte hoeveelheid daglicht van uw verticale ramen aanvullen met daglicht dat direct in het midden van de kamer schijnt. Het daglicht van een lichtstraat komt direct van boven - een veel sterkere licht bron, dan licht dat door de ramen in een gevel komt. Ongeacht of de zon schijnt of dat het bewolkt is, garanderen VELUX modulaire lichtstraten voldoende natuurlijk daglicht gedurende de dag.

VELUX
daglichtspot

Met de daglichtspot wordt daglicht via een reflecterende buis de inpandige kamer de ruimte in gebracht. Aan interieurzijde wordt de daglichtspot afgewerkt met een eenvoudig te monteren plafondplaat met witte trim ring en een melkglazen acrylaat plaat, waardoor het licht diffuus uw interieur bereikt.

VELUX
accessoires

VELUX heeft een assortiment met accessoires die uw leven comfortabeler kunnen maken. Of u nu uw handbediende dakraam elektrisch wenst te maken, alleen een rolluik elektrisch wil bedienen of de verlichting in uw huis in of uit wil schakelen: wij hebben het juiste product voor u. Bekijk onze lijn met VELUX INTEGRA® accessoires en maak uw leven nog comfortabeler.

Voor professionals:
VELUX producten verwerken in uw tekeningen? Download de gratis REVIT, AutoCAD en SketchUp modellen!

VELUX biedt u verschillende tools en downloads voor dagelijks gebruik in uw projecten | Download hier

Bent u architect en werkt u met REVIT, SketchUp, AutoCAD of één van de andere tekenprogramma's? Dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend de BIM modellen van deze website downloaden. Zo kunt u eenvoudig VELUX producten in uw tekening verwerken. Download ze nu.