VELUX Visualizers - Download

Download GRATIS de VELUX BIM tekenbestanden

Werkt u met AutoCAD, SketchUp, REVIT of  ArchiCAD? Dan kunt u hier geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND de VELUX BIM bestanden downloaden. Alle tekenbestanden van onze producten zitten in de download, van tuimelvenster GGL / GGU tot het dakraam voor onbenoemde ruimten VELTA. Download ze nu en gebruik ze in uw tekenprogramma om van uw ontwerp het meest fantastische en verbluffende eindresultaat te maken.

VELUX daglichtoplossingen in de BIMx CAD - BIM visualisatie App

De VELUX daglichtoplossingen zijn al tijdens de ontwerpfase te visualiseren in de nieuwe BIMX App. Deze is te downloaden voor telefoon of Ipad via http://www.graphisoft.com/bimx/

En heeft u deze hulpmiddelen al gebruikt...

Detailtekeningen

Wij hebben de aansluitdetails van onze meest gebruikte producten voor u overzichtelijk en te downloaden in een lijst gezet.

Productinformatie bladen

Speciaal voor u zijn er productinformatie bladen gemaakt met daarin technische details zoals U-waarden, afmetingen, glasoppervlakten en aansluitdetails. U kunt ze allemaal downloaden of online raadplegen.

VELUX visualisatietools

Download ons Daglichtvisualisatie programma en onze Energy and Indoor Climate visualiser geheel gratis van onze website.

VELUX Daglichtcalculator

Het bouwbesluit 2012 verwijst voor daglichtberekening in woongebouwen naar de rekenmethode die staat beschreven in de NEN 2057:2011. In deze daglicht norm wordt ook de berekening van daglicht door ramen die in een hellende positie zijn geplaatst gewaardeerd. Om bijdrage van daglicht door dakramen nog gemakkelijker te berekenen en te toetsen aan het bouwbesluit heeft VELUX in samenwerking met DGMR een daglicht calculator tool gemaakt. En u kunt hem gratis gebruiken.