MVO en duurzaamheid
VELUX Nederland is gevestigd aan de Molensteijn 2 te De Meern
VELUX dakramen van circulair hout

Over VELUX | Ons bedrijf

VELUX groepsfoto

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van ons bedrijf en tot op de dag van vandaag nog steeds onze drijfveer.

VELUX Nederland B.V. is sinds 1988 de verkoop- en marketingorganisatie van de VELUX Groep in Nederland, waar op dit moment ongeveer 70 medewerkers werken. Ons kantoor met showroom in De Meern is hierbij de basis voor al onze activiteiten. Onze account managers en service monteurs zijn werkzaam in het hele land.

VELUX Nederland wordt geleid door algemeen directeur Michel Sombroek en is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2018 had de VKR Holding een totale omzet van 2,6 miljard euro en de VELUX FOUNDATIONS keerden voor 118 miljoen euro aan liefdadigheidsdonaties uit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid

Voor ons betekent het woord verantwoordelijkheid wel degelijk iets. Het maakt deel uit van de visie, de missie en de waarden van het bedrijf. Ontdek hoe VELUX de daad bij het woord voegt.Duurzame kwaliteit


Lees het laatste nieuws


Het merk