Is uw oude dakraam aan vervanging toe?

Het vervangen van een dakraam biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.


Is je dakraam aan vervanging toe?

Bespreek de mogelijkheden 

met een erkende VELUX Montagepartner


 De voordelen van het vervangen van je dakraam

 • Binnen 4 uur geplaatst, zonder rommel
  Eén enkel dakraam kan al binnen 4 uur vervangen worden door een VELUX montagepartner (tenzij uw dakconstructie aangepast moet worden). Na afloop ruimt hij de rommel netjes op en neemt hij het verpakkingsmateriaal weer mee. 
 • Meer daglicht

  Meer daglicht inval door het ontwerp van de nieuwe VELUX dakramen en meer daglicht geeft een ruimtelijk gevoel.

 • Gezond binnenklimaat

  Een aangename temperatuur én voldoende frisse lucht door de juiste zonwering en ventilatie.

 • Verbeterde isolatie

  Optimale isolatie door de nieuwste isolatietechnieken.

 • Passende raamdecoratie

  Naadloze aansluiting op je VELUX dakraam met diverse VELUX gordijnen en rolluiken.

 • Het gemak van de montagepartner

  Eén enkel dakraam kan al binnen 4 uur vervangen worden door een VELUX montagepartner (tenzij uw dakconstructie aangepast moet worden).


Vertel ons over je verbouwing en ontvang tot €50 cashback op raamdecoratie

VELUX helpt jou bij een succesvolle verbouwing. Ben je bijvoorbeeld in de oriëntatiefase, inspiratiefase of heb je al een aannemer? Vertel ons over jouw plannen en jij krijgt een mooie aanbieding voor je VELUX raamdecoratie.
Ben je naast inspiratie ook op zoek naar een door VELUX gecertificeerde aannemer bij jou in de buurt? Maak dan gebruik van de VELUX montageservice. Uiteraard is de korting op VELUX raamdecoratie ook hiervoor geldig.


Maak kennis met ons brede assortiment aan dakramen....

Je kent waarschijnlijk ons grenenhouten dakraam dat scharniert in het midden. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Bijvoorbeeld ons vochtbestendige dakraam (ideaal voor in de badkamer) of ons op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakraam (ideaal als je meer wooncomfort wilt of als het dakraam hoog geplaatst word). Vandaar dat we ons assortiment graag aan je voorstellen.

VELUX dakraam type GGL of GGU

Tuimelvensters

Frisse lucht in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde. U heeft een fantastisch uitzicht als u staat en als u zit.

VELUX uitzettuimelvensters zorgen voor een ongehinderd uitzicht en veel bedieningscomfort.

Uitzettuimelvensters

 • Opent traploos tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde
 • Ongehinderd uitzicht
 • Kan 180° om zijn as tuimelen (schoonmaakstand) 

Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

Lees meer over VELUX INTEGRA® dakramen

INTEGRA® 
dakramen

 • Op afstand te bedienen dakramen
 • Elektrisch (op netstroom of zonne-energie)
 • Voor frisse lucht, een optimaal wooncomfort en veiligheid

Wilt u ultiem wooncomfort? Dan zijn de op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakramen het antwoord. Deze dakramen worden geleverd met de intelligente en innovatieve VELUX bedieningstablet. Hiermee bedient u uw VELUX INTEGRA® dakraam en alle daarop aangesloten producten (zoals raamdecoratie, rolluiken en zonwering). De standaard regensensor sluit uw dakraam tot op de ventilatiestand bij de eerste druppels regen. Zo weet u zeker dat uw interieur niet nat regent wanneer u ventileert. De af-fabriek geïnstalleerde programma's van de bedieningstablet zorgen voor een optimaal en veilig woonklimaat in uw woning. 


Verbouwingsbrochure

Het vervangen van je dakraam levert je zoveel meer op!

Nu je toch bezig bent, heb je meteen de kans om het écht goed aan te pakken. Eén of meerdere nieuwe dakramen kunnen een verbijsterend effect hebben, bekijk hieronder wat een verschil het kan maken. Met welke kamer wil jij aan de slag?