Daglicht en frisse lucht met een zolderverbouwing

Verbeter
je indoor life!

Zolderverbouwing

"Mijn zolder biedt nu zoveel
  meer comfort."


Verbouwingsbrochure

Welke kamer wil je verbouwen?

Elke kamer biedt weer nieuwe mogelijkheden. Klik op een type kamer hieronder en laat je inspireren!

Vertel ons over je verbouwing en ontvang tot €50 cashback op raamdecoratie

VELUX helpt jou bij een succesvolle verbouwing. Ben je bijvoorbeeld in de oriëntatiefase, inspiratiefase of heb je al een aannemer? Vertel ons over jouw plannen en jij krijgt een mooie aanbieding voor je VELUX raamdecoratie.
Ben je naast inspiratie ook op zoek naar een door VELUX gecertificeerde aannemer bij jou in de buurt? Maak dan gebruik van de VELUX montageservice. Uiteraard is de korting op VELUX raamdecoratie ook hiervoor geldig.

Producten

Je kent waarschijnlijk ons grenenhouten dakraam dat scharniert in het midden. Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Bijvoorbeeld ons op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakraam, het CABRIO® balkonvenster of de vergunningsvrije VELUX dakkapel.  Vandaar dat we ons assortiment graag aan je voorstellen.

Tuimelvensters

Frisse lucht in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde. U heeft een fantastisch uitzicht als u staat en als u zit.

Uitzettuimelvensters

  • Opent traploos tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde
  • Ongehinderd uitzicht
  • Kan 180° om zijn as tuimelen (schoonmaakstand) 

Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

VELUX CABRIO® balkonvenster

Een VELUX CABRIO® balkonvenster bestaat uit een uitzettuimelvenster aan de bovenzijde met daaronder een uitzetbaar balkonelement. Wanneer niet geopend, vouwt het hekwerk zich netjes in zodat het van de buitenzijde niet nadrukkelijk aanwezig is. Een ideaal dakraam wanneer u op zoek bent naar een oplossing om veel daglicht, frisse lucht en uitzicht te creëren onder het schuine dak en te kunnen genieten van een klein inpandig balkon.