Verbeter je indoor life

Verbeter je indoor life

Verbeter je indoor life

Creëer een gezonde leefomgeving
met daglicht en frisse lucht

Daglicht en frisse lucht verbetert je leven

We hebben zonlicht
nodig om ons
goed te voelen


Meer daglicht en frisse lucht? Wij helpen je op weg.

Op zoek naar inspiratie voor je verbouwing, uitbouw of het vervangen van een dakraam? Op deze pagina’s vind je voldoende praktische tips en inspiratie. Laat je ook verrassen door het effect van licht én lucht, op welke kamer dan ook.

Maak een keuze hieronder voor meer informatie, tips en inspiratie.


Vertel ons over je verbouwing en ontvang tot €50 cashback op raamdecoratie

VELUX helpt jou bij een succesvolle verbouwing. Ben je bijvoorbeeld in de oriëntatiefase, inspiratiefase of heb je al een aannemer? Vertel ons over jouw plannen en jij krijgt een mooie aanbieding voor je VELUX raamdecoratie.
Ben je naast inspiratie ook op zoek naar een door VELUX gecertificeerde aannemer bij jou in de buurt? Maak dan gebruik van de VELUX montageservice. Uiteraard is de korting op VELUX raamdecoratie ook hiervoor geldig.

The Indoor Generation

The indoor generation: een generatie die 90% van zijn tijd binnen door brengt. Geïsoleerd, in het donker of in kunstlicht. Iets wat niet altijd even prettig of gezond is. Daglicht en frisse lucht hebben een directe invloed op een betere gezondheid en welzijn. VELUX oplossingen zijn daarom ook een effectieve manier om je woning te veranderen. Verbeter je indoor life!
The Indoor Generation
Daglicht Advies Centrum

Bezoek ons Daglicht Advies Centrum

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed advies. Dat kan in het VELUX Daglicht Advies Centrum!

In het VELUX Daglicht Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m zaterdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet, op basis van jouw wensen, ideeën en budget.