Ontdek hoe daglicht je zolder volledig transformeert

Versleep de schuifregelaar en ontdek de magie van natuurlijk daglicht

Benut het volle potentieel van je zolder

Klik op de hotspots voor meer informatie

Het is eenvoudiger dan je denkt

VELUX dakramen in je woning plaatsen is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Alle VELUX dakramen zijn speciaal ontworpen om rechtstreeks in het dak te worden gemonteerd. Zo gooi je jouw zolderruimte open en laat je meer daglicht en frisse lucht binnen.

Benut de ongebruikte ruimte op zolder

Voeg eenvoudig meer vloeroppervlak toe aan je woning door gebruik te maken van de ongebruikte ruimte op zolder. VELUX dakramen laten het daglicht tot diep in je kamers binnen. Zij verschaffen 30% meer daglicht dan traditionele gevelramen.

De belofte van VELUX

Alle VELUX dakramen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wij zijn voortdurend bezig onze ramen te verbeteren. Zo ben je altijd verzekerd van optimaal gemak en comfort dankzij een betere isolatie, innovatieve technologieën en verbluffende combinaties.

De meerwaarde van een renovatie

Het veranderen van je benauwde zolder in een luxueus penthouse is eenvoudig en zeer rendabel. Sterker nog: het is tot zes keer goedkoper dan een uitbouw aan je woning. Met andere woorden: een investering waar het hele gezin profijt van heeft en meerwaarde biedt voor je woning.

Benut het volle potentieel van je zolder

Klik op de hotspots voor meer informatie

VELUX inspiratiebrochure

VELUX inspiratiebrochure

Onze inspiratiebrochure staat boordevol inspiratie en tips om zo het beste uit jouw woning te halen. Jouw ruimten kunnen met VELUX daglichtoplossingen worden getransformeerd tot prettige en gezonde leefruimten. Download de brochure en kijk wat daglicht met jouw ruimte doet.

Verbeter je indoor life met meer daglicht en frisse lucht

De weg naar een nieuwe VELUX oplossing is eenvoudiger dan je denkt.

Doe inspiratie op voor jouw project

Op zoek naar inspiratie voor je verbouwing, uitbouw of voor het vervangen van een dakraam? Op deze pagina’s vind je praktische tips en inspiratie. Laat je ook verrassen door het effect van licht én lucht, op welke kamer dan ook.

Jouw project, jouw keuze

Met VELUX producten breng je daglicht, frisse lucht en sfeer in je woning. Naast de traditionele dakramen heeft VELUX nog veel meer in het assortiment. Wij zetten de opties graag voor je op een rij.

Vind een aannemer

Je droom laten uitkomen: dat is ons werk. Voeg zonweringen toe voor extra comfort. Of kies een upgrade naar een geautomatiseerde VELUX Active oplossing, voor ultiem comfort binnenshuis.

Keuze gemaakt?

  1. Raadpleeg een VELUX montagepartner
    Ontvang gratis advies of prijsopgaven van onze VELUX gecertificeerde installateurs.
  2. Bezoek onze showroom
    In het VELUX Daglicht Advies Centrum voorzien onze adviseurs je vrijblijvend van een goed en passend advies, op basis van jouw wensen, ideeën en budget.

Neem contact op met een VELUX montagepartner

VELUX montagepartners zijn de specialisten voor het plannen, selecteren en installeren van je nieuwe dakramen, zonweringen of rolluiken. Dankzij onze zoekfunctie voor installateurs vind je snel en eenvoudig de ideale partner voor jouw project.

op VELUX dakramen
op VELUX elektrische producten, zonweringen en rolluiken