Daglicht Advies Centrum

Ons Daglicht Advies Centrum en kantoor zijn tot nader bericht gesloten. Hierdoor kunnen wij geen nieuwe afspraken inplannen voor een bezoek aan onze showroom, maar wij bieden wel enkele alternatieven. Uiteraard hopen wij ons Daglicht Advies Centrum op korte termijn weer te kunnen openen en nemen dan ook direct contact op om een nieuwe afspraak in te plannen, mocht deze zijn geannuleerd.

Je  kunt ons op de reguliere wijze bereiken van maandag t/m vrijdag via consument@velux.nl en 030-6.629.610. Voor eventuele vragen over de showroom kun je contact opnemen met receptie@velux.com.
Daglicht Adviescentrum
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. En op vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Telefonisch advies van onze adviseurs

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed advies.

Onze adviseurs voorzien je (telefonisch) geheel vrijblijvend van een passend advies. Wij kunnen ook een eerder ingepland adviesgesprek omzetten naar een telefonisch adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Montagepartner contact laten opnemen

Wij kunnen vragen direct doorzetten naar een van onze montagepartners. De montagepartner kan op basis van jouw wensen bijvoorbeeld een offerte verzorgen of een bezoek op locatie plannen.

Een van onze adviseurs neemt dan mogelijk contact met u op om de aanvraag zo volledig mogelijk te kunnen doorsturen naar onze montagepartners.

Wij houden je op de hoogte

Wil je geïnformeerd worden zodra onze showroom weer geopend is? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op, zodra je het Daglicht Advies Centrum weer kunt bezoeken.

Downloaden van documentatie/brochures

Er is verschillende documentatie beschikbaar. Via onderstaande link kun je prijslijsten en brochures downloaden of zelfs bestellen om thuis te laten bezorgen.

Waarom een bezoek brengen aan ons Daglicht Advies Centrum?

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed advies. Dat kan in het VELUX Daglicht Advies Centrum!

Afspraak maken?
Je bent van harte welkom om tijdens kantooruren of op zaterdag gewoon binnen te lopen, maar voor een passend advies is het handig om vooraf een afspraak te maken.
In het VELUX Daglicht Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m zaterdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet, op basis van jouw wensen, ideeën en budget. Naast VELUX Daglicht Adviseurs zijn er ook montagepartners aanwezig op zaterdag.

Ben je toe aan de volgende stap?
Dan helpen we je om in contact te komen met één of meerdere VELUX montagepartners die actief zijn in jouw regio. Via onze montageservice wordt je aanvraag verstuurd naar deze VELUX montagepartners. Je ontvangt dan van deze montagepartners vrijblijvend een offerte voor je project. Jij bepaalt zelf of je deze montagepartners de opdracht wilt gunnen. Heb je al een aannemer? Geen probleem! Ook dan staan we voor je klaar.

Beschikbaarheid adviseur
Om je van een passend advies te voorzien willen we je vragen om een afspraak in te plannen zodat we hiervoor voldoende tijd kunnen vrijmaken.

Indien u ervoor kiest om ons zonder afspraak te bezoeken dan is dit ook mogelijk. Het kan helaas zijn dat er dan niet direct een adviseur beschikbaar is. U kunt dan natuurlijk wel onder het genot van een kopje koffie vrij rondkijken in de showroom of u kunt even wachten op 1 van onze collega’s.

We zien je graag in ons VELUX Daglicht Advies Centrum: de koffie en thee staan voor je klaar! 

Adres 

Molensteijn 2 
3454 PT De Meern
(Industrieterrein Oudenrijn)

Waarom een bezoek brengen aan ons Daglicht Advies Centrum?

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed advies. Dat kan in het VELUX Daglicht Advies Centrum!

Afspraak maken?
Je bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen, maar voor een passend advies is het handig om vooraf een afspraak te maken.
In het VELUX Daglicht Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m zaterdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet, op basis van jouw wensen, ideeën en budget.

Ben je toe aan de volgende stap?
Dan helpen we je om in contact te komen met één of meerdere VELUX montagepartners die actief zijn in jouw regio. Heb je al een aannemer? Geen probleem! Ook dan staan we voor je klaar.

We zien je graag in ons VELUX Daglicht Advies Centrum: de koffie en thee staan voor je klaar! 

Adres 

Molensteijn 2 
3454 PT De Meern
(Industrieterrein Oudenrijn)

Openingstijden

 
Maandag t/m donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 16:30
Zaterdag 10:00 tot 16:00

Eigen Huis & Tuin op bezoek bij VELUX

Fotogalerij VELUX Daglicht Advies Centrum


VELUX en Inspiration Tour partnerschap

VELUX & Inspiration Tour

VELUX werkt samen met Inspiration Tour. Deze organisatie verzorgt interieur adviesdagen op locatie bij partners, waar VELUX er één van is. Een interieuradvies van een interieurarchitect of topstylist gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat de Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. Meer weten?


Rolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vind je alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kun je de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kun je het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken. Er is geen lift beschikbaar om een rolstoelgebruiker naar de bovenverdieping te brengen.