Daglicht Advies Centrum

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed en passend advies. In het VELUX Daglicht Advies Centrum staan onze adviseurs voor je klaar om je vrijblijvend van een goed en passend advies te voorzien, op basis van jouw wensen, ideeën én budget.

Zodra je ervoor kiest om een VELUX product te laten plaatsen of vervangen, is het fijn om de producten te zien en te ervaren. Tijdens de afspraak in de showroom neemt onze adviseur jouw verbouw- of vervangplannen met je door en bespreekt hij de verschillende mogelijkheden voor het toepassen van de VELUX producten. Aan de hand van je wensen kun je een vrijblijvende prijsopgave van de besproken mogelijkheden ontvangen. Daarnaast kunnen we je, indien gewenst, in contact brengen met een VELUX montagepartner bij jou in de buurt.

Maak een afspraak
Het Daglicht Advies Centrum is alleen op afspraak te bezoeken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je telefonisch te adviseren. Hierbij maken we gebruik van video-bellen, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van onze producten. We hebben hier vele positieve reacties van onze klanten over gekregen! Daarnaast kunt je natuurlijk altijd gebruik maken van onze virtuele showroom hieronder.

Voor het maken van een afspraak bieden wij verschillende mogelijkheden.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Bezoek onze showroom - alleen op afspraak

Tijdens het bezoek aan de Showroom neemt de adviseur je mee langs de daglichtoplossingen en raamdecoratieproducten die het beste passen bij jouw situatie. Een afspraak in de showroom duurt ongeveer een uur.

Telefonisch dakraam, lichtkoepel en/of dakkapel adviesgesprek

Bij een telefonisch adviesgesprek maken we gebruik van onze virtuele Showroom, FaceTime óf WhatsApp videobellen. Onze adviseur bevindt zich in de Showroom en laat je op deze manier de verschillende mogelijkheden zien. Daarnaast kan hij je goed adviseren over de situatie bij jou thuis. Een mooie manier om een advies aan huis te ontvangen. Het adviesgesprek duurt ongeveer een uur.

Richtlijnen

De Showroom is weer gedeeltelijk geopend voor bezoek op afspraak. Voor zowel jouw veiligheid als de veiligheid van onze collega’s regulieren wij het bezoek.

Tevens is het dragen van een mondkapje verplicht bij een bezoek (volgens  wet- en regelgeving).

Downloaden van documentatie/brochures

Er is verschillende documentatie beschikbaar. Via onderstaande link kun je prijslijsten en brochures downloaden of zelfs bestellen om thuis te laten bezorgen.

Telefonisch advies van onze adviseurs

Onze VELUX adviseurs beantwoorden ook graag telefonisch al je vragen. Zij kunnen jou, eventueel met behulp van onze virtuele showroom, voorzien van passend advies op basis van jouw wensen en situatie.

Een telefonische afspraak met één van onze adviseurs duurt ongeveer 20 minuten. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.Eigen Huis & Tuin op bezoek bij VELUX

Fotogalerij VELUX Daglicht Advies Centrum


VELUX en Inspiration Tour partnerschap

VELUX & Inspiration Tour

VELUX werkt samen met Inspiration Tour. Deze organisatie verzorgt interieur adviesdagen op locatie bij partners, waar VELUX er één van is. Een interieuradvies van een interieurarchitect of topstylist gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat de Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. Meer weten?


Rolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vind je alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kun je de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kun je het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken. Er is geen lift beschikbaar om een rolstoelgebruiker naar de bovenverdieping te brengen.