Waarom een bezoek brengen aan ons Daglicht Advies Centrum?

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed advies. Dat kan in het VELUX Daglicht Advies Centrum!


Afspraak maken?
Je bent van harte welkom om tijdens kantooruren of op zaterdag gewoon binnen te lopen, maar voor een passend advies is het handig om vooraf een afspraak te maken.
In het VELUX Daglicht Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m zaterdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet, op basis van jouw wensen, ideeën en budget. 


Ben je toe aan de volgende stap?
Dan helpen we je om in contact te komen met één of meerdere VELUX montagepartners die actief zijn in jouw regio. Via onze montageservice wordt je aanvraag verstuurd naar deze VELUX montagepartners. Je ontvangt dan van deze montagepartners vrijblijvend een offerte voor je project. Jij bepaalt zelf of je deze montagepartners de opdracht wilt gunnen. Heb je al een aannemer? Geen probleem! Ook dan staan we voor je klaar.


Beschikbaarheid adviseur
Om je van een passend advies te voorzien willen we je vragen om een afspraak in te plannen zodat we hiervoor voldoende tijd kunnen vrijmaken.
De afspraak kan gepland worden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, helaas is het niet mogelijk een afspraak in te plannen op zaterdag, hierdoor kan het voorkomen dat je even moet wachten tot je geholpen wordt.
Wil je toch even langskomen zonder een afspraak in te plannen? Dat kan natuurlijk ook!
We staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar van 09:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak: 030-6.629.610
Of maak vrijblijvend een afspraak door op de button rechts te klikken en je gegevens in te vullen. 

We zien je graag in ons VELUX Daglicht Advies Centrum: de koffie of thee staat voor je klaar!

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 16:30
Zaterdag 10:00 tot 16:00*
* Afspraak maken niet mogelijk. Je kunt zonder afspraak bij ons terecht.


Adres 

Het adres van ons Daglicht Advies Centrum is:

Molensteijn 2 
3454 PT DE MEERN
(industrieterrein Oudenrijn)

VELUX Daglicht Advies Centrum | U wordt geholpen door een VELUX montagepartner
In het VELUX Daglicht Advies Centrum wordt je te woord gestaan door een VELUX daglicht adviseur

Fotogallerij VELUX Daglicht Advies Centrum


VELUX en Inspiration Tour partnerschap

VELUX & Inspiration Tour

VELUX werkt samen met Inspiration Tour. Deze organisatie verzorgt interieur adviesdagen op locatie bij partners, waar VELUX er één van is. Een interieuradvies van een interieurarchitect of topstylist gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat de Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. Meer weten?


Rolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vind je alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kun je de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kun je het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken. Er is geen lift beschikbaar om een rolstoelgebruiker naar de bovenverdieping te brengen.