Daglicht Advies Centrum

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed en passend advies. In het VELUX Daglicht Advies Centrum staan onze adviseurs voor je klaar om je vrijblijvend van een goed en passend advies te voorzien, op basis van jouw wensen, ideeën én budget.

Het Daglicht Advies Centrum is gesloten voor bezoek, maar wij bieden je wel de mogelijkheid om je telefonisch te laten adviseren. Voor het maken van een telefonische afspraak of het bezoeken van de showroom na de lockdown bieden wij verschillende mogelijkheden.

Zonder afspraak is het natuurlijk wel nog steeds mogelijk om onze virtuele showroom hieronder te bezoeken.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Bezoek onze showroom op afspraak

Zodra je ervoor kiest om een VELUX product te laten plaatsen of vervangen, is het fijn om de producten te zien en te ervaren. De adviseur neemt je, na het adviesgesprek, mee langs de daglichtoplossingen en raamdecoratieproducten die het beste passen bij jouw situatie. Tijdens de afspraak in de showroom kun je al je vragen stellen en zal de adviseur aan de hand van je wensen vrijblijvend een offerte uitbrengen of je in contact brengen met een VELUX montagepartner bij jou in de buurt. Een afspraak in de showroom duurt ongeveer een uur.

Telefonisch dakraam, lichtkoepel en/of dakkapel adviesgesprek

Onze adviseur bespreken je verbouw- of vervangplannen en nemen de mogelijkheden met je door. Ze voorzien je van een goed en passend advies, op basis van jouw wensen, ideeën en budget. Desgewenst maken we gebruik van onze virtuele Showroom, FaceTime of WhatsApp videobellen om de mogelijkheden toch zoveel mogelijk te kunnen laten zien. Het adviesgesprek duurt ongeveer een uur.

Telefonisch raamdecoratie en zonwering adviesgesprek

Heb je vragen over het plaatsen of vervangen van raamdecoratie of zonwerking? In een gesprek helpt onze adviseur je met jouw vragen en voorziet je geheel vrijblijvend van een goed en passend advies voorzien, op basis van jouw wensen, ideeën en budget. Desgewenst maken we gebruik van onze virtuele Showroom, FaceTime of WhatsApp videobellen om de mogelijkheden toch zoveel mogelijk te kunnen laten zien. Het adviesgesprek duurt ongeveer een half uur.

Downloaden van documentatie/brochures

Er is verschillende documentatie beschikbaar. Via onderstaande link kun je prijslijsten en brochures downloaden of zelfs bestellen om thuis te laten bezorgen.

Telefonisch advies van onze adviseurs

Onze VELUX adviseurs beantwoorden ook graag telefonisch al je vragen. Zij kunnen jou, eventueel met behulp van onze virtuele showroom, voorzien van passend advies op basis van jouw wensen en situatie.

Een telefonische afspraak met één van onze adviseurs duurt ongeveer 20 minuten. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.Eigen Huis & Tuin op bezoek bij VELUX

Fotogalerij VELUX Daglicht Advies Centrum


VELUX en Inspiration Tour partnerschap

VELUX & Inspiration Tour

VELUX werkt samen met Inspiration Tour. Deze organisatie verzorgt interieur adviesdagen op locatie bij partners, waar VELUX er één van is. Een interieuradvies van een interieurarchitect of topstylist gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat de Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. Meer weten?


Rolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vind je alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kun je de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kun je het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken. Er is geen lift beschikbaar om een rolstoelgebruiker naar de bovenverdieping te brengen.