Openingstijden tijdens feestdagen

Het is alweer het einde van het jaar en de feestdagen staan voor de deur. Het kantoor (incl. Daglicht Advies Centrum) van VELUX Nederland is op beide kerstdagen (25 & 26 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari) gesloten. Alvast hartelijk dank voor je begrip en hele fijne feestdagen!

VELUX Nederland B.V.

Waarom een bezoek brengen aan ons Daglicht Advies Centrum?

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt wensen en die wensen moeten vertaald worden in een goed advies.

In het VELUX Daglicht Advies Centrum vind je een professional (tot 16.00 uur) die je vrijblijvend en gratis van een goed advies voorziet op basis van jouw ideeën en budget.Deze professionals zijn afkomstig van één van de volgende bedrijven: Verhoef Dakramen uit Nieuwegein, Baskapel.nl uit Barneveld of Dakvensteronline.nl uit Utrecht.

Je bent van harte welkom om gewoon bij onze showroom binnen te lopen, maar uiteraard kun je ook een vrijblijvende afspraak maken met één van deze onafhankelijke aannemers. Mocht je al een aannemer hebben dan is dat geen probleem, ook dan zullen zij klaar staan om je te helpen.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 16:30
Zaterdag 10:00 tot 16:00*
* Afspraak maken niet mogelijk. Je kunt zonder afspraak bij ons terecht.


Adres 

Het adres van ons Daglicht Advies Centrum is:

Molensteijn 2 
3454 PT DE MEERN
(industrieterrein Oudenrijn)


Fotogallerij VELUX Daglicht Advies Centrum


Afspraak maken?

Een bezoek brengen aan het VELUX Daglicht Advies Centrum kan in principe zonder afspraak. Je kunt geheel gratis en vrijblijvend bij ons terecht voor een advies en eventueel een passende offerte van één van de hierboven genoemde VELUX montagepartners, die je tijdens je bezoek te woord staan. Wil je er echter zeker van zijn dat de VELUX montagepartner voldoende tijd heeft om je een goed advies te geven? Dan is het maken van een afspraak van harte aan te bevelen. Een afspraak maken kan via ons afspraakformulier. Hoe completer je dit formulier invult, hoe beter de VELUX montagepartner zich kan voorbereiden op je komst.

LET OP:
Het kan zijn dat de VELUX montagepartner ondanks de afspraak niet direct beschikbaar is omdat hij/ zij op dat moment nog bezig is met het adviseren van een andere klant. Dat is natuurlijk geen probleem, want we voorzien je graag van een verse kop dampende koffie terwijl je wacht. Alvast hartelijk dank voor je begrip.

VELUX Daglicht Advies Centrum | U wordt geholpen door een VELUX montagepartner
In het VELUX Daglicht Advies Centrum wordt je te woord gestaan door een VELUX montagepartner
VELUX en Inspiration Tour partnerschap

VELUX & Inspiration Tour

VELUX werkt samen met Inspiration Tour. Deze organisatie verzorgt interieur adviesdagen op locatie bij partners, waar VELUX er één van is. Een interieuradvies van een interieurarchitect of topstylist gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat de Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. Meer weten?


Rolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vindt je alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kunt je de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kunt je het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken. Er is geen lift beschikbaar om een rolstoelgebruiker naar de bovenverdieping te brengen.