Meer leefruimte en comfort binnenshuis

Natuurlijk daglicht en frisse lucht zijn twee van de belangrijkste factoren voor een comfortabel binnenklimaat. De VELUX Modulaire lichtstraten laten meer licht en frisse lucht toe in uw huis. Uw huis wordt ruimtelijker, open en comfortabel. Overtuig uzelf en kom een kijkje nemen in ons Daglicht Advies Centrum.
Meer daglicht zorgt voor een open, grote woonruimte. Het daglicht dient als functioneel licht voor het werkblad in de keuken, uw bureau in uw studeerkamer of in die leeshoek in de woonkamer. Dankzij ventilatie wordt zuurstofarme, vochtige lucht afgevoerd en frisse lucht aangevoerd. Uw woning wordt comfortabeler met VELUX Modulaire lichtstraten.
Open uw dak | VELUX Modulaire lichtstraten

Open uw dak

Modulaire lichtstraten zijn ontworpen om daglicht in huizen met een plat dak te brengen. Het modulaire systeem kan naadloos geïntegreerd worden in het ontwerp van uw woning, of het nu een bestaande woning is of nieuwbouw.
Eenvoudig ventileren | VELUX Modulaire lichtstraten

Optimaal wooncomfort

De  elektrisch te bedienen modules kunnen geopend worden met de meegeleverde bedieningstablet. U kunt via de bedieningstablet zelfs programma's activeren die ervoor zorgen dat uw huis volledig automatisch geventileerd word. Zo heeft u altijd een perfect binnenklimaat in uw woning.
Bescherming tegen de zon | VELUX Modulaire lichtstraten

Bescherming tegen ongewenste zonne-warmte

Met behulp van de optionele zonwering kunt u in de zomer het klimaat in huis aangenaam houden. Daarnaast zorgt de zonwering voor privacy.
Optimaal wooncomfort, veel daglicht | VELUX Modulaire lichtstraten