VELUX lichtkoepel gebogen glas

VELUX lichtkoepel gebogen glas

VELUX lichtkoepel | Voorzie uw keuken in uw aanbouw of uitbouw van voldoende daglicht met VELUX lichtkoepels

Meer daglicht in uw aanbouw...

VELUX lichtkoepel

VELUX lichtkoepel gebogen glas

VELUX lichtkoepel gebogen glas

VELUX lichtkoepel | Meer daglicht op kantoor

Meer daglicht op kantoor...

VELUX lichtkoepel

VELUX lichtkoepel gebogen glas

De beste keuze voor huiseigenaren van deze tijd. Deze lichtkoepel is de perfecte combinatie van een modern ontwerp en slimme functionaliteit. De subtiele bolling in het glas maakt uitstekende afvoer van regenwater mogelijk waardoor het zicht naar buiten helder blijft. Geschikt voor montage op een helling van 0-15°.

VELUX lichtkoepel vlakglas

De ideale oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een strak en minimalistisch ontwerp. De schaal bestaat uit 4 mm dik krasvrij glas en een aluminium profiel dat naadloos aansluit op de dakbedekking. Het vlakke ontwerp past perfect bij de lijn van het dak. Geschikt voor montage op een helling van 5-15°.

Glas: eeuwige schoonheid

Een lichtkoepel van glas behoudt zijn vorm en helderheid. Met de geharde buitenruit is de kans op schade door bijvoorbeeld hagel zeer klein. De hoge isolatiewaardes beschermen tegen hitte en kou van buitenaf en verminderen storende geluiden van buitenaf.

VELUX lichtkoepel

Een hoogwaardige versie van de welbekende lichtkoepel. Een prachtige oplossing voor zowel utiliteits- als particuliere gebouwen. De schaal is verkrijgbaar in acrylaat en polycarbonaat, beiden in de kleurvarianten transparant en opaal. Geschikt voor montage op een helling van 0-15°.

VELUX rookventilatiekoepel

Voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden en biedt tegelijkertijd comfort voor de gebruikers van het gebouw. Bij brand wordt het raam automatisch geopend. Rook en andere schadelijke stoffen worden zo naar buiten geleid. Geschikt voor daken met een helling van 0-15°.

VELUX Daktoegangskoepel

Dit is een praktische, handmatig te bedienen nooduitgang. De VELUX Daktoegangskoepel heeft een opstand van PVC en een extra HR++ glasplaat met daarop een schaal van polycarbonaat of acrylaat. De lichtkoepel opent tot 60° en heeft een uitstekende geluidsdemping. Geschikt voor daken met een helling van 0-15°.


Voor professionals

Bent u architect, dealer of aannemer? Via de links hieronder vind u alle informatie die u nodig heeft voor het slagen van uw projecten. Zo bieden we gratis downloads van CAD-BIM details, technische gegevens en montage instructies. En heeft u daarna toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.


Overige plat dak producten...

Daglichtbox 2

VELUX Daglichtbox

Een alternatief voor een lichtkoepel is de daglichtbox. Deze daglichtoplossing bestaat uit een voorgefabriceerde houten opstand en een VELUX dakraam. Omdat het dakraam in een hoek van 20° wordt geplaatst, kan de daglichtbox prima op een plat dak worden gemonteerd. De houten opstand wordt direct meegeleverd en dient alleen nog geïsoleerd te worden. Geschikt voor daken met een helling van 0-15°.

VELUX lichtstraat in zadeldak opstelling | ECB gootstuk en opstand

VELUX Lichtstraat

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Voor optimaal comfort is een VELUX INTEGRA® dakraam met de unieke VELUX bedieningstablet ideaal, zodat ventilatie met een veeg van uw vinger mogelijk is.

VELUX modulaire lichtstraten | Voor residentiële en utiliteitsbouw

VELUX modulaire lichtstraten

De VELUX modulaire lichtstraat is een strakke en elegante oplossing om veel daglicht in bijvoorbeeld een uitbouw binnen te halen. Voor optimaal comfort is de modulaire lichtstraat ook leverbaar met een elektrisch te bedienen VELUX INTEGRA® module, zo ventileert u met één druk op de knop!

VELUX daglichtspot voor het platte dak | TCR

Daglichtspot voor het platte dak

VELUX heeft de perfecte daglichtoplossing wanneer een lichtkoepel niet mogelijk is in uw kamer: de daglichtspot met stugge buis voor het platte dak. Deze daglichtbuis is perfect geschikt voor inpandige gangen, badkamers, toiletruimten, kasten, trappenhuizen en gangen. Deze daglichtspot is eenvoudig te monteren.