DAC-slaapkamer
Showroom VELUX 3
Showroom VELUX 1
DAC-keuken
DAC-kinderkamer
Op dit moment ervaren wij een storing bij onze leverancier. Hierdoor duurt het laden erg lang (enkele minuten). Mocht het formulier niet binnen 10 seconden laden, probeert u het dan later nog eens. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw begrip.

Beschikbaarheid adviseur

Let op! Om u een nog betere beleving te kunnen geven van onze producten, zijn wij op dit moment bezig met de verbouwing van onze showroom. U kunt hierdoor wat overlast ervaren tijdens uw bezoek. Onze excuus hiervoor!

Let op! Onze Showroom is alleen geopend voor bezoek op afspraak. 

Om je van een passend advies te voorzien vragen wij je om een afspraak in te plannen zodat we hiervoor voldoende tijd kunnen vrijmaken.

De afspraak kan gepland worden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je verbouwplannen op korte termijn, dan nodigen we je graag uit voor een afspraak in ons Daglicht Advies Centrum. Liggen de verbouwplannen wat verder in de toekomst, dan adviseren we om eerst een telefonisch adviesgesprek (beeldbellen) te plannen. Een bezoek aan de Showroom kan dan uiteraard op een later moment alsnog plaatsvinden om het product gericht te bekijken.

Selecteer in het formulier de juiste dienst en klik met de pijltjes (< >) door in de maanden om beschikbare data te vinden.