VELUX training - Theorie gedeelte

Vergroot uw commerciële
adviesvaardigheden & ...

VELUX training - de praktijk

... verbeter uw praktijkvaardigheden.

Vergroot uw advies- & praktijkvaardigheden:
volg een VELUX training!

VELUX biedt een breed scala aan producten voor hellende en platte daken. De producten zijn eenvoudig samen te stellen en gemakkelijk te monteren. Toch zit er meer achter het dakraam dan op het eerste gezicht lijkt. De daglicht oplossingen bestaan uit een compleet systeem van producten die als puzzelstukken op hun plaats passen. Ontbreekt er een stuk uit de puzzel dan is het plaatje niet compleet.

In onze trainingen hoort en ziet u precies welke producten u, en uw klant nodig hebben. U krijgt beter inzicht in de bouwtechnische achtergrond van de producten. We helpen u om meer omzet te genereren door een beter advies waarmee meteen faalkosten kunnen worden voorkomen. In VELUX trainingen vindt u altijd een combinatie tussen het verbeteren van uw adviesvaardigheden (theorie) en het verbeteren van uw vaardigheden bij het monteren van VELUX producten (praktijk).

Hibin erkende opleiding
De door VELUX Nederland B.V. verzorgde trainingen voor professionele doelgroepen zijn voorzien van het certificaat ‘Erkende Fabrikantenopleiding’ van Koninklijke Hibin. Erkenning door Hibin Opleidingen geeft de garantie dat een VELUX training aansluit bij de reguliere vakopleidingen die Hibin Opleidingen biedt en bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van de deelnemers. Het certificaat biedt werkgevers nog meer zekerheid dat de door hen geïnvesteerde tijd besteedt wordt aan kwalitatief goede opleidingen.

Mogen wij u ook verwelkomen?
Zien wij u terug op één van onze trainingsdagen? Deelname is kosteloos. En bij iedere training zit een lunch inbegrepen. U bent van harte welkom!

Trainingsoverzicht

Algemene kennis

Basismodule 1

Deze module vormt de ideale basis als u met VELUX producten werkt en nog nooit een VELUX training gevolgd heeft. De module vormt een combinatie tussen het verbeteren van uw adviesvaardigheden (theorie) en het verbeteren van uw vaardigheden bij het monteren van VELUX producten (praktijk).

De focuspunten:

  • Hoe monteer ik een VELUX dakraam? (o.a. het uitzetten van de sparingsmaat)
  • Welke gootstukken moet ik gebruiken?
  • Welke VELUX raamdecoratieproducten kunnen toegepast worden?

Basismodule 2

Ontdek welke mogelijkheden er liggen op de renovatiemarkt. U krijgt tips en adviezen waar u op kunt letten bij het uitvoeren van een renovatieproject, waarbij de wetten, normen en richtlijnen uit o.a. het bouwbesluit een leidraad vormen.

Focuspunten:

  • De mogelijkheden van de renovatiemarkt
  • Het toepassen van een renovatiegootstuk
  • Maak kennis van het Classico dakraam
  • Maak kennis met het VELTA uitzetraam

VELUX montagepartnertraining - Alleen op uitnodiging

Nieuwe VELUX producten & Opfris module

Wanneer je al enige tijd VELUX producten installeert en de meeste VELUX trainingen hebt gevolgd is het soms handig om even weer de puntje op i te zetten. Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal nieuwe producten die VELUX dit jaar lanceert, zoals het 3-1 raam, het Elektrisch of solar aangestuurde uitzet tuimelvenster, Solar Integrator, nieuwe glas elementen en een update van onze installatieproducten.

VELUX ACTIVE en INTEGRA® module

Maak kennis met io-homecontrol® en de elektrische bedieningssystemen van VELUX. Leer producten uit de VELUX INTEGRA® familie monteren en uw klant optimaal te adviseren over deze systemen.

Focuspunten: 

  • Maak kennis met de VELUX INTEGRA® familie
  • Extra aandacht voor de producten op zonne-energie
  • Hoe sluit ik VELUX INTEGRA® producten aan en programmeer ik ze?

VELUX producttrainingen

VELUX
Dakkapellen


Deze VELUX dakkapellen training richt zich op het inzichtelijk maken va het aanbod van VELUX voor de dakkapellen markt in Nederland. Daarnaast zal er in de praktijk een dakserre van VELUX worden opgebouwd omder de begeleiding van een ervaren monteur. Schrijf u nu in.

Locatie VELUX in De Meern (industrieterrein Oudenrijn)