Daglicht Advies Centrum

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed en passend advies. In het VELUX Daglicht Advies Centrum staan onze adviseurs voor je klaar om je vrijblijvend van een goed en passend advies te voorzien, op basis van jouw wensen, ideeën én budget.

Het Daglicht Advies Centrum is alleen op afspraak geopend voor bezoek. Zonder afspraak is het natuurlijk wel mogelijk om onze virtuele showroom te bezoeken.

Voor het maken van een afspraak bieden wij verschillende mogelijkheden.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Bezoek onze showroom op afspraak

Zodra je ervoor kiest om een VELUX product te laten plaatsen of vervangen, is het fijn om de producten te zien en te ervaren. De adviseur neemt je, na het adviesgesprek, mee langs de daglichtoplossingen en raamdecoratieproducten die het beste passen bij jouw situatie. Tijdens de afspraak in de showroom kun je al je vragen stellen en zal de adviseur aan de hand van je wensen vrijblijvend een offerte uitbrengen of je in contact brengen met een VELUX montagepartner bij jou in de buurt. Een afspraak in de showroom duurt ongeveer een uur.

Momenteel is onze showroom alleen geopend voor bezoek op afspraak (maandag t/m zaterdag).

Downloaden van documentatie/brochures

Er is verschillende documentatie beschikbaar. Via onderstaande link kun je prijslijsten en brochures downloaden of zelfs bestellen om thuis te laten bezorgen.

Telefonisch advies van onze adviseurs

Onze VELUX adviseurs beantwoorden ook graag telefonisch al je vragen. Zij kunnen jou, eventueel met behulp van onze virtuele showroom, voorzien van passend advies op basis van jouw wensen en situatie.

Een telefonische afspraak met één van onze adviseurs duurt ongeveer 20 minuten. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.


Waarom een bezoek brengen aan ons Daglicht Advies Centrum?

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed advies. Dat kan in het VELUX Daglicht Advies Centrum!

Afspraak maken?
Je bent van harte welkom om tijdens kantooruren of op zaterdag gewoon binnen te lopen, maar voor een passend advies is het handig om vooraf een afspraak te maken.
In het VELUX Daglicht Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m zaterdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet, op basis van jouw wensen, ideeën en budget. Naast VELUX Daglicht Adviseurs zijn er ook montagepartners aanwezig op zaterdag.

Ben je toe aan de volgende stap?
Dan helpen we je om in contact te komen met één of meerdere VELUX montagepartners die actief zijn in jouw regio. Via onze montageservice wordt je aanvraag verstuurd naar deze VELUX montagepartners. Je ontvangt dan van deze montagepartners vrijblijvend een offerte voor je project. Jij bepaalt zelf of je deze montagepartners de opdracht wilt gunnen. Heb je al een aannemer? Geen probleem! Ook dan staan we voor je klaar.

Beschikbaarheid adviseur
Om je van een passend advies te voorzien willen we je vragen om een afspraak in te plannen zodat we hiervoor voldoende tijd kunnen vrijmaken.

Indien u ervoor kiest om ons zonder afspraak te bezoeken dan is dit ook mogelijk. Het kan helaas zijn dat er dan niet direct een adviseur beschikbaar is. U kunt dan natuurlijk wel onder het genot van een kopje koffie vrij rondkijken in de showroom of u kunt even wachten op 1 van onze collega’s.

We zien je graag in ons VELUX Daglicht Advies Centrum: de koffie en thee staan voor je klaar! 

Adres 

Molensteijn 2 
3454 PT De Meern
(Industrieterrein Oudenrijn)

Waarom een bezoek brengen aan ons Daglicht Advies Centrum?

Een dakraam vervangen, lichtkoepel monteren of zelfs je woning verbouwen: dat doe je niet iedere dag. Je hebt hiervoor specifieke wensen en die wensen moeten vertaald worden naar een goed advies. Dat kan in het VELUX Daglicht Advies Centrum!

Afspraak maken?
Je bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen, maar voor een passend advies is het handig om vooraf een afspraak te maken.
In het VELUX Daglicht Advies Centrum is er iedere dag (maandag t/m zaterdag) een adviseur aanwezig die je vrijblijvend van een goed en passend advies voorziet, op basis van jouw wensen, ideeën en budget.

Ben je toe aan de volgende stap?
Dan helpen we je om in contact te komen met één of meerdere VELUX montagepartners die actief zijn in jouw regio. Heb je al een aannemer? Geen probleem! Ook dan staan we voor je klaar.

We zien je graag in ons VELUX Daglicht Advies Centrum: de koffie en thee staan voor je klaar! 

Adres 

Molensteijn 2 
3454 PT De Meern
(Industrieterrein Oudenrijn)

Eigen Huis & Tuin op bezoek bij VELUX

Fotogalerij VELUX Daglicht Advies Centrum


VELUX en Inspiration Tour partnerschap

VELUX & Inspiration Tour

VELUX werkt samen met Inspiration Tour. Deze organisatie verzorgt interieur adviesdagen op locatie bij partners, waar VELUX er één van is. Een interieuradvies van een interieurarchitect of topstylist gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat de Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. Meer weten?


Rolstoelvriendelijkheid VELUX showroom

Informatie over toegankelijkheid van het Daglicht Advies Centrum voor rolstoelgebruikers

Ons Daglicht Advies Centrum bestaat uit twee delen. Op de begane grond, dat vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, vind je alle daglichtoplossingen voor hellende daken, kun je de verschillende lichtkoepels aanschouwen en het effect van modulaire lichtstraten in het dak zien. Op de bovenverdieping, die alleen toegankelijk is via een trap, kun je het effect van de lichtkoepels in het dak ervaren en het design van de modulaire lichtstraten van dichtbij bekijken. Er is geen lift beschikbaar om een rolstoelgebruiker naar de bovenverdieping te brengen.