OPMERKING! Als gevolg van een wereldwijd tekort aan halfgeleiders, hebben vertragingen in componenten een impact op de productie van VELUX INTEGRA® elektrische producten en VELUX producten op zonne-energie. Daarom is het voor ons in dit stadium moeilijk om voor deze producten exacte leveringstermijnen te geven. Voor een overzicht van bijzonderheden rondom levertijden, bezoek onze speciale webpagina. U kunt de reguliere kanalen van onze customer care afdeling gebruiken om de laatste leveringsinformatie van uw bestelling te verkrijgen. We verwachten dat de algehele overlast nog enige tijd zal aanhouden. Onze excuses voor het ongemak.


Blijf deze zomer koel met onze buitenzonweringen en rolluiken. Bestel nu en ontvang tot €40 cashback

Blijf deze zomer koel met onze buitenzonweringen en rolluiken. Bestel nu en ontvang tot €40 cashback

VELUX warmtewerende oplossingen

Krijg bescherming van buiten uit.

In de zomer genieten we van die heerlijk lange, warme dagen, maar we kennen allemaal wel dat gevoel als teveel warmte ons oververhit en geïrriteerd maakt. Dan zoeken we ineens wanhopig naar een manier om wat af te koelen.

Of jij je nu zorgen maakt over jouw kinderen, moeite hebt met slapen of gewoon wat wil relaxen, wij hebben een eenvoudige oplossing: buitenzonweringen en rolluiken waarmee jij jouw binnenklimaat koel en comfortabel houdt. Iedereen is anders, daarom beschikken we over drie verschillende warmteweringssystemen, zodat jij die optie kunt kiezen die het best bij jouw behoeften past; buitenzonweringen, warmtewerende verduisterende buitenzonweringen warmtewerende verduisterende rolluiken. Met het comfort van onze verschillende opties gaat koel blijven deze zomer vanzelf.

Drie simpele oplossingen voor de zomer 

Buitenzonweringen en rolluiken plaatsen levert wel 6 keer meer warmtewering dan met raamdecoratie binnenshuis. Zo bereikt de warmte jouw dakraam niet en krijg je tot 95% warmtewering. Welke van onze opties je ook kiest, je profiteert direct van de voordelen.
Mother and child playing in living room

Wilt u deze zomer koel blijven?

Koop jouw VELUX buitenzonwering of rolluik van 2 mei tot en met 5 juni 2022 en ontvang een cashback tot €40.

Voor geselecteerde elektrische producten geven we je ook gratis een VELUX App Control.

Klik eenvoudig op de claimknop. Vul dan je gegevens in op het formulier en upload je kassabon. Binnen enkele weken ontvang je de cashback direct op je bankrekening.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Verander jouw binnenklimaat waar je ook bent

De nieuwe VELUX App Control geeft je volledige controle over jouw dakramen, buitenzonweringen en rolluiken. Op een warme dag het huis uit?

Gebruik gewoon jouw smartphone om jouw dakramen te openen en frisse lucht binnen te laten, of sluit jouw buitenzonweringen en rolluiken om de kamer af te koelen. Zo kom je thuis bij een comfortabele, ontspannende temperatuur.

Wilt u graag meer weten?

Houd de link om jouw cashback te claimen altijd bij de hand. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je dat het koel blijft in huis?