De originele VELUX lichtkoepel is een aanwinst op uw platte dak

De originele VELUX lichtkoepel

De originele VELUX lichtkoepel

De originele VELUX lichtkoepel - Verkrijgbaar in 9 verschillende afmetingen

De originele VELUX lichtkoepel is een kwaliteitsproduct van VELUX, verkrijgbaar in wel negen verschillende afmetingen. De lichtkoepel heeft een HR++ veiligheidsglasplaat onder de schaal gemonteerd zitten. Hierdoor is de lichtkoepel zowel thermisch als akoestisch goed geïsoleerd. Bovendien zorgt het veiligheidsglas ervoor dat de ruit niet versplinterd. Dat is veilig voor iedereen die onder de lichtkoepel in de kamer verblijft.

De lichtkoepel is niet alleen verkrijgbaar in negen verschillende afmetingen. U kunt ook nog kiezen tussen een vaste (niet te openen) variant, de INTEGRA® lichtkoepel (elektrisch en op afstand te bedienen op netstroom), een daktoegangskoepel en een rookventilatiekoepel. En er is keuze uit een acrylaat schaal en een polycarbonaat schaal in transparant of opaal kleur. Kortom: u kunt de koepel in grote mate zelf samenstellen.

In ons Daglicht Advies Centrum (showroom) kunt u de lichtkoepels van dichtbij bewonderen. Voor de montage van een VELUX lichtkoepel helpen wij u graag een VELUX montagepartner te vinden in uw buurt. Deze montagepartners zijn door VELUX getrainde zelfstandig ondernemers, met minimaal twee jaar ervaring in het verwerken van VELUX producten en aangesloten bij een geschillencommissie. Zo kunt u met een zeker gevoel uw nieuwe lichtkoepel laten monteren.

Het originele VELUX dakvenster: al decennia lang een begrip op zolder