{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Een project voor meer ruimte en daglicht

Het plan van de eigenaren was om het hele huis te renoveren en op zolder kamers te creëren. Het tweeledige doel van dit project was om de woonruimte van het huis te vergroten en zijn energie-efficiëntie in combinatie met een sterke vraag naar daglicht te verbeteren. Ze hechtten ook veel waarde aan daglicht.

10

VELUX producten

2dagen

DUUR VAN DE INSTALLATIE

€ 8K

PRIJS VAN INSTALLATIE EN PRODUCT

Kwaliteit en betrouwbaarheid

"We kozen voor VELUX producten omdat die een uitzonderlijk breed assortiment hebben waarmee we een oplossing konden vinden die onze verwachtingen op het gebied van daglicht overtrof. Bovendien staat het merk VELUX garant voor kwaliteit en betrouwbare dakrenovaties", aldus huiseigenaar Jean-Christophe.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Daglicht en comfort: "Een nieuwe kamer badend in licht en met uitzicht op de tuin, dankzij VELUX lichtstraten. De dakramen zorgen voor daglicht en comfort", zegt huiseigenaar Jean-Christophe.

Sarl Leveque

Leveque Entreprise

De uitdaging was om natuurlijk daglicht in een ruimte te brengen waar eerder helemaal geen openingen waren. De eigenaren wilden een comfortabele kamer want ze waren van plan om daar een kantoor en trainingsruimte in te richten. Het was wel duidelijk dat er een raam moest komen. Het is altijd fijner om naar buiten te kunnen kijken in plaats van naar een muur.

Een nieuwe kamer

"Ik was heel tevreden en verrast; de resultaten waren nog beter dan ik had gedacht. Een nieuwe kamer badend in licht en met uitzicht op de tuin, dankzij VELUX lichtstraten", zegt Jean-Christophe, huiseigenaar. 

"Ik was heel tevreden en verrast"
- Jean-Christophe, huiseigenaar
Wilde een lichte, ruime kamer

"We begonnen met een zolderruimte zonder ramen. De klant wilde een lichte, ruime kamer waar hij fitnessapparatuur en een kantoorruimte in kon installeren. De VELUX producten leverden heel veel daglicht op en creëerden vooral meer vloerruimte. Je hebt hier een mooi uitzicht naar buiten toe, zelfs als je op de vloer zit." Sarl Leveque, Leveque Entreprise.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
GPU MK08
Verdere info
GPU SK08
Verdere info
GIL SK34
Verdere info

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype