{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
De uitdaging was om een volledig vervallen, onleefbare ruimte te optimaliseren

Prisca (huiseigenares) heeft altijd met veel plezier in zolderappartementen gewoond. Na haar studie architectuur en interieurontwerpen wilde ze een eigen 'uithangbord' creëren. De jonge architect gebruikte haar vaardigheden om dit zolderappartement van 60 m² te verbouwen. Ze is dol op deze typische 'cocooning space'. Vooral het gevoel om in contact te staan met de lucht en de atypische ruimte, met zichtbare houten balken, spreken haar bijzonder aan. Ze stak veel tijd en energie in dit 6 maanden durende project. 

9
VELUX producten

1,5 dag

INSTALLATIEDUUR

€ 3,1K

PRIJS VAN INSTALLATIE EN PRODUCT

Alles wit geschilderd en met nieuwe dakramen 

"De nieuwe witte afwerking op het houten kozijn was een aangename verrassing want het geeft de ramen een veel eigentijdsere uitstraling. Het ziet er meteen discreter en verfijnder uit", vertelt Prisca.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Interieurcomfort: "Ik heb in elke kamer van mijn huis een VELUX raam. Ze zijn enorm handig in de badkamer en keuken om de luchtvochtigheid weg te krijgen. In mijn kamer gebruik ik de geïsoleerde verduisterende rolgordijnen voor een goede nachtrust en een betere temperatuurregeling. In mijn woonkamer en kantoor geniet ik van het daglicht terwijl ik werk", aldus Prisca.

  2. Link tussen buiten en binnen: "Het is een echt pluspunt om vanuit mijn eigen huis de lucht te kunnen zien. Daglicht is een andere manier om ruimte af te bakenen. Met de dakramen krijg ik vloeroppervlakte terug en extra plafondhoogte, en verbeter ik de doorstroming in de kamer", legt Prisca uit.

  3. Snelle installatie: "Ze waren vrij snel en gemakkelijk geïnstalleerd. Voor het installeren van de dakramen deed ik een beroep op een VELUX installateur. Alles was in anderhalve dag klaar. Ik heb de gordijnen later zelf geïnstalleerd", zegt Prisca.

Prisca Pellerin

Prisca Pellerin Architecture & Intérieur

Ze creëren een directe link tussen binnen en buiten. Het is een echt pluspunt om vanuit mijn eigen huis de lucht te kunnen zien. Daglicht is een andere manier om ruimte af te bakenen. Met de dakramen recupereer ik vloeroppervlakte, verkrijg ik extra plafondhoogte en verbeter ik de doorstroming in de kamer. Dat is een enorm voordeel.

Verrast!

"Ik was ongelooflijk blij. De nieuwe witte afwerking op het houten kozijn was een aangename verrassing. Het geeft de ramen een veel eigentijdsere uitstraling. Het ziet er meteen discreter en verfijnder uit", vertelt Prisca.

"Het ziet er meteen discreter en verfijnder uit."
- Prisca, huiseigenares
Geniet van het daglicht en het binnenklimaat

"Ik heb in elke kamer van mijn huis een VELUX raam. Ze zijn enorm handig in de badkamer en keuken om de luchtvochtigheid weg te krijgen. In mijn kamer gebruik ik de geïsoleerde verduisterende rolgordijnen voor een goede nachtrust en een betere temperatuurregeling. In mijn woonkamer en kantoor geniet ik van het daglicht terwijl ik werk."

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
GGL 2057 SK06 GGL 2057 MK04
Verdere info
DFD 1085 MK04 DFD 1085 SK06
Verdere info
FHC 1047 MK04
Verdere info

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype