{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Vrijstaand huis uit de jaren 80 in Vedbæk

Toen Dorota en Anders Nissen voor het eerst de bungalow in Vedbæk binnenkwamen, waren ze op zijn zachtst gezegd teleurgesteld. De overbelichte verkoopfoto's van de makelaar stonden immers op gespannen voet met de donkere kamer en het lage plafond waar ze nu naar keken. Maar het huis uit 1985 verkeerde wel in goede staat en het was ook stevig gebouwd voor zijn tijd. En de locatie was perfect.

17

VELUX producten

€ 7,5K

PRODUCTPRIJS

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Beter welzijn voor het hele gezin: "Het is fantastisch om in de zon te staan koken", vertelt Dorota, die versteld staat van de vele andere effecten die de nieuwe ramen van het huis hebben. In esthetisch opzicht, want het klassieke houten meubilair en de inbouwkeuken van het echtpaar worden schitterend verlicht, maar ook met betrekking tot het welzijn en de stookkosten van het gezin."

  2. Altijd fris en aangenaam hier: "Ik had niet echt nagedacht over wat de automatische ventilatiefunctie van de ramen zou inhouden. In het dagelijks leven vergeet je maar wat gemakkelijk om regelmatig de kamers te luchten, maar nu gebeurt het zonder dat we er zelfs maar over hoeven na te denken. Het is hier altijd fris en aangenaam. Dat is een detail dat een enorm verschil heeft gemaakt."

  3. Je hoeft de radiatoren niet aan te hebben: "En dan is er nog de verwarming! We hoeven de radiatoren gewoon niet aan te hebben tijdens de overgangsmaanden, omdat er zoveel warmte gratis door de ramen heen komt. Dat had ik niet verwacht. Integendeel, ik was bang dat het hier kouder zou zijn. En gelukkig werkt de zonwering ook perfect tijdens de warme maanden", legt Dorota uit.
De mensen konden hun ogen niet geloven!

"We volgden de renovatie op de voet en ik herinner me duidelijk de dag waarop ze de VELUX dakramen installeerden. Ik ging naar binnen en alles was zo licht! Het maakte een enorm verschil, en we begrepen de omvang van de verandering pas goed toen we weer in ons huis trokken. Toen we voor het eerst gasten hadden, konden ze hun ogen niet geloven. We waren blijkbaar de enigen die het potentieel van dit donkere huis uit de jaren 80 inzagen", zegt Dorota.

"Toen we voor het eerst gasten hadden, konden ze hun ogen niet geloven."
- Dorota, huiseigenares
Staan en koken in de zon

De keuken is een hub en een vanzelfsprekende ontmoetingsplek voor dit stel en hun kinderen, en voorheen slaagde het daglicht er maar moeilijk in om in het hart van deze langwerpige woonkamer en de eetkamer door te dringen. Twee sets VELUX dakramen - twee aan elk uiteinde - brengen nu licht in de hele keuken, die er op de koop toe een verhoogd plafond bij heeft gekregen.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
VELUX INTEGRA® elektrisch bediend dakraam
Productinformatie
VELUX elektrisch bediende buitenzonwering
Productinformatie
VELUX elektrisch bediend verduisterend rolgordijn
Productinformatie

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype