{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Een zolder die in de zomer altijd te warm was

De meergezinswoning van de familie Zindel in Beckenried, met maisonnette-dakappartement en galerij, werd in 1993 in landelijke stijl gebouwd. Zoals destijds gebruikelijk was, waren de dakramen vanwege de lokale bouwvoorschriften vrij klein. De behoefte aan meer daglicht op de zolderkamers werd al snel duidelijk, dus de eigenaar besloot te kijken of de dakramen konden worden uitgebreid of vergroot.

1

VELUX ACTIVE

1 uur

Duur van de installatie
€460
Prijs van installatie en product

Installatie van VELUX ACTIVE voor een aangenaam binnenklimaat

Conclusie: Ja, er zijn enkele flinke verbeteringen aangebracht. Zes ramen werden niet alleen vervangen, maar ook vergroot, dus nu komt er aanzienlijk meer daglicht in de kamers. Alle nieuwe ramen werken op zonne-energie. Een hele rij ramen biedt meer dan genoeg licht en de twee VELUX CABRIO balkonvensters, die in een paar eenvoudige stappen worden omgebouwd tot klein balkon, bieden extra ruimte en een geweldig uitzicht. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat. De kamers baden in het licht en je hebt veel meer uitzicht. 

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Aangenaam binnenklimaat: VELUX ACTIVE regelt zelf het binnenklimaat, voor een aangename temperatuur en luchtkwaliteit in de kamer.

  2. Meer tijd: Dankzij VELUX ACTIVE hoeft de familie zich geen zorgen meer te maken over het handmatig luchten van de flat. De Smart Home-oplossing doet het allemaal automatisch en houdt uw hoofd koel zodat u zich kunt concentreren op andere dingen. 

  3. Meer comfort: Dankzij VELUX ACTIVE verlaat de familie Zindel nu elke ochtend zorgeloos het huis, om na een lange dag werken thuis te komen in een aangenaam binnenklimaat. Dat maakt de avonden net wat aangenamer.
VELUX ACTIVE is fascinerend

VELUX ACTIVE kan ook handmatig worden bediend via de app.
"Het effect dat ik van VELUX ACTIVE verwachtte, is 100% uitgekomen. Ik kan het huis zonder zorgen verlaten. 's Avonds vind ik altijd weer een aangenaam binnenklimaat terug", aldus huiseigenaar Thomas Zindel. "Het installeren van VELUX ACTIVE duurde hooguit een half uur," gaat mevrouw Zindel verder: VELUX ACTIVE is fascinerend. Het werkt fantastisch en je kunt er volledig op vertrouwen. Het is geniaal!" Sinds de installatie van de nieuwe dakramen en VELUX ACTIVE koesteren de Zindels de tijd die ze op zolder doorbrengen. Vroeger was dat bijna onmogelijk in de zomer omdat de zolder dan te warm was.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
VELUX ACTIVE
Productinformatie

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype