{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Renovatie van de zolderruimte

De bovenste verdieping van dit appartement is gerenoveerd om een slaapruimte te creëren. Omdat er niet voldoende natuurlijk licht was, werden in de verschillende kamers meerdere dakramen geplaatst.

15

VELUX PRODUCTEN

6 dagen

Installatieduur

€ 13K

kosten van geïnstalleerde producten

De ramen lieten licht door op de bovenverdieping

Door de dakramen naast elkaar te plaatsen, werden stroken licht gecreëerd in het onderste deel van de dakhelling, wat aangename lichteffecten oplevert en de beweging van het licht gedurende de dag benadrukt. 

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Meer ruimte op zolder: dankzij de renovatie van de zolder is de woonruimte van het appartement in grootte verdubbeld.

  2. Contact met de buitenwereld: in de zolderkamers kunnen de bewoners naar de hemel kijken, frisse lucht binnenlaten en naarmate de dag vordert veranderingen in het licht waarnemen.

  3. Een dynamische ruimte: het licht van boven brengt beweging in de ruimte, en die bewegingen veranderen afhankelijk van het weer, het tijdstip van de dag en het seizoen.
Het licht beweegt en daarmee ook de ruimte

Binnen het slaapgedeelte heeft de toevoeging van het dakraam niet alleen ruimtes helder gemaakt die anders donker zouden zijn geweest, maar ze ook in de gelegenheid gesteld om dynamisch mee te veranderen met de seizoenen, het tijdstip van de dag en de weersomstandigheden.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt
VELUX INTEGRA® dakramen op netstroom en zonne-energie
Naar het product
Elektrisch rolluik
Naar het product

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype