{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Oude zolder met weinig natuurlijk licht

"Onze dochter was degene die de bal aan het rollen bracht", zegt huiseigenaar Markus Brun. Toen ze wisten dat ze het hele dak zouden vervangen, besloten de klanten meer licht binnen te laten en de zolder om te bouwen tot woonruimte.  

12

VELUX producten

4dagen

INSTALLATIEDUUR

€ 31K

productprijs

Bouw van twee speciale Panorama-oplossingen

Samen met een gespecialiseerde planner ter plaatse werden twee VELUX Panorama oplossingen tegenover elkaar geïnstalleerd. Het gevolg was dat de oorspronkelijke zolder van hun gezinswoning werd getransformeerd in een moderne, met licht gevulde leefruimte.

Belangrijkste voordelen van VELUX dakramen

  1. Meer daglicht: De Panorama-ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat betekent dat er tot laat in de avond geen elektrische lichtbronnen nodig zijn.

  2. Meer ruimte: "De Panorama-oplossing wordt ook wel "Meer ruimte" genoemd, want dat is precies wat het creëert: ruimte die er vroeger niet was", aldus architect Stefan Flury.

  3. Energiebewust: "Het is echt de ideale oplossing voor ons. Dankzij de overvloed aan daglicht die we hebben verkregen, kunnen we ook op elektriciteit besparen, want we hebben nu niet zoveel elektrisch licht nodig."

Stefan Flury

Flury innen & aussen AG

De bouwwerkzaamheden waren voor ons echt heel speciaal. Ik veronderstel dat we allemaal een soort unieke vreugde voelden over deze ongewone oplossing.

Je bent er gewoon volledig van onder de indruk!

"Je bent er gewoon volledig van onder de indruk! Mijn hart sloeg letterlijk een slag over toen ik er voor het eerst ging kijken om het eindresultaat te zien. Tevreden is niet het woord voor hoe we ons voelen met het resultaat. De ingebouwde dakkapeloplossing is zo'n enorm pluspunt voor ons", zegt Markus Brun, huiseigenaar.

"Het is perfect!"
- Markus Brun, huiseigenaar
De VELUX ACTIVE bediening via smartphone is ingenieus!

De klanten houden van de controle die ze hebben over de binnenluchtkwaliteit en kamertemperatuur met VELUX ACTIVE. VELUX ACTIVE meet de kamertemperatuur, de vochtigheid en het CO2-gehalte voortdurend. Zo nodig opent het ook automatisch de ramen om frisse lucht binnen te laten.

VELUX producten die in dit project werden gebruikt

Beleef je kamer met dakramen

Vind het juiste productpakket per kamertype